Άβα Γαλανοπούλου: Μόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος με βοήθησε! Δεν θα το ξεχάσω

98

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο “Ooh la la” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δικαστικό αγώνα που έχει με τον πρώην σύντροφό της. Η ηθοποιός επίσης μίλησε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της.

“Με την ιστορία… είμαστε σε φάση που έχουμε μπροστά μας πολύ αγώνα. Δεν μου επιτρέπει ο δικηγόρος μου να μιλάω για αυτό επειδή δεν έχει λήξει η υπόθεση. Εγώ για εμένα θα ήθελα να ξαναβρώ τη ζωή μου, την ηρεμία μου, την ψυχική μου γαλήνη”, ανέφερε η ηθοποιός που ανάμεσα στα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της και δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

“Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε” ανέφερε η ηθοποιός.

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ