Άγριο φονικό – Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της- Νεκρός ο παππούς μόλις αντίκρισε (pics)

148

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σε χωριό της κατεχόμενης Κύπρου – Δράστης μια 36χρονη γυναίκα – Από καρδιακή προσβολή πέθανε ο παππούς του θύματος

Μια υπόθεση παιδοκτονίας συγκλονίζει την κατεχόμενη Κύπρο. Δράστης μια 36χρονη Τουρκοκύπρια η οποία μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν.

Η οικογενειακή τραγωδία όμως είχε και θλιβερή συνέχεια καθώς μόλις ο παππούς του παιδιού αντίκρισε το φρικτό θέαμα, έπαθε καρδιακή προσβολή και απεβίωσε.

kypros dolofonia4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η μητέρα επιχείρησε μετά τη δολοφονία του παιδιού της να βάλει τέλος στη ζωή της, χωρίς να τα καταφέρει ενώ φέρεται να δήλωσε την επόμενη ημέρα, «ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω». Η γυναίκα συνελήφθη και ανακρίνεται (φέρεται να έχει ομολογήσει) ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris, αναφέρει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η 36χρονη επιτέθηκε στο παιδί με σκοπό να το σκοτώσει καθώς την Κυριακή το βράδυ είχε επιχειρήσει να το δολοφονήσει ανεπιτυχώς.

Φαίνεται, επίσης, ότι η παιδοκτόνος είναι στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον συζυγό της.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Sigmalive.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ