Άρχισαν τα όργανα η διχόνοια και η διάσπαση προ των πυλών στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κορινθίας.

Μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, που για άλλη μία φορά οι καρεκλοκένταυροι της Χαριλάου, αποφασίζουν να μην συμπεριλάβουν ανθρώπους που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν προσφέρει πολλά και έχουν πετύχει να εκλεγούν δύο φορές στην  νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ  του νομού .

Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος , αναφέρομαι στο μέλος της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ.

Το Γιώργο  Κουτσούκο ,ένα νέο παιδί αγρότης στο επάγγελμα ,  που δέκα χρόνια τώρα αγόγγυστα έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό , στους χαλεπούς καιρούς του κινήματος , προσφέροντας όχι μόνο τον χρόνο του  αλλά πολλές φορές στηρίζοντας και οικονομικά την προσπάθεια του σοσιαλιστικού κινήματος στην Κορινθία.

Ο Γιώργος Κουτσούκος είναι παιδί που προέρχεται από την νεολαία  του ΠΑΣΟΚ τολμώ να  πω ιστορικό στέλεχος της νεολαίας αρχικά  που παραμένει ενεργό πολιτικά και σήμερα .

Δυστυχώς όμως αυτοί που διέλυσαν και έφτασαν στο 5% το ΠΑΣΟΚ , εξακολουθούν να αποφασίζουν κατά την προσφιλή τους   συνήθεια, συνεχίζουν  να παίρνουν  αποφάσεις για τη Κορινθία  χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη και τις απόψεις της Κορινθιακής κοινωνίας !

Και επειδή    την Κορινθία δεν την γνωρίζει κανείς από τους αποφασίζοντες , κάποιος ( δικός τους ) πιθανολογώ ,δίχως την απαιτούμενη  οξυδέρκεια , τους  μετέφερε την άποψη πως το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές , πρέπει να κινούν τα νήματα υποψήφιοι που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν , άλλοι με επιτυχία και άλλοι με παταγώδη αποτυχία.

Δυστυχώς μια λέξη ταιριάζει κρίμα … Αλήθεια η Φώφη τα γνωρίζει τα τεκταινόμενα  η κοιμάται στις δάφνες του 5% !

Θέση πήρε πριν από λίγο για το συγκεκριμένο θέμα ο  εκλεγμένος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Βασίλης Ακράτος .

Δείτε την  επιστολή που έστειλε στην Πρώτη news Κορινθίας

Δείτε σχόλιο του Γιώργου Κουτσούκου  στο προσωπικό του προφίλ του facebook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *