Η απόφαση του Βαγγέλη Γιαννακούρα να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, πριν το Κίνημα Αλλαγής ανακοινώσει την επιλογή του για τις περιφερειακές εκλογές, οδηγεί σε μεγάλη κρίση τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.
Θεωρείται δεδομένο ότι το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει τον Γιάννη Μπουντρούκα, επομένως ο Βαγγέλης Γιαννακούρας θα βρεθεί καθαρά απέναντι από το κόμμα του στις περιφερειακές εκλογές του 2019.
Να θυμίσουμε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει ήδη προχωρήσει σε μία πρώτη διαγραφή στη Στερεά Ελλάδα, για παρόμοιο λόγο …

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, με σημερινή του δήλωση ανέφερε, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πίστη του στο ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής και τη Σοσιαλδημοκρατία.
Το Κίνημα Αλλαγής του οποίου η σημαντικότερη πολιτική δύναμη είναι το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη που θα στηρίξει στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές για την Πελοπόννησο.
Στις 7 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη με την παρουσία της Προέδρου σ. Φώφης Γεννηματά, για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής.
Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, προτάσσει την προσωπική του επιλογή, μη σεβόμενος τις διαδικασίες που έχουν καθιερωθεί από το Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη υποψηφίων Περιφερειαρχών σε όλη τη Επικράτεια.
Εμείς να θυμίσουμε τους στοίχους του Διονύση Σαββόπουλου από το Φορτηγό… 
..κ’ έρχεται η στιγμή για ν αποφασίσεις
με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.

ΠΗΓΉ-kalimera-arkadia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *