Ανοιχτή “δακρύβρεχτη” επιστολή προς τους Αργολιδείς απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσσο Χειβιδόπουλο

119

 Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.30 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημοτικής κίνησης του Τάσσου Χειβιδόπουλου για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Σε μια ανοιχτή επιστολή, που κυκλοφορεί από σήμερα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ο Τάσσος Χειβιδόπουλος προσκαλεί ανοιχτά όλους τους πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και να αγκαλιάσουν τη νέα αυτή πρωτοβουλία, περπατώντας όλοι μαζί το μονοπάτι των επερχόμενων εκλογών του Μαΐου.

 Διαβάστε ένα απόσπασμα

“Αγαπητέ συμπατριώτη, αγαπητή συμπατριώτισσα

Ο τόπος που γεννήθηκες, ο τόπος που μεγάλωσες, ο τόπος που διαμένεις δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος ή ο ομορφότερος του κόσμου…

Όμως τον αγαπάς! Τον αγαπάς γιατί έχεις αναμνήσεις, γιατί εκεί μεγάλωσες, εκεί ωρίμασες,

εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά σου… γιατί είσαι εσύ ο ίδιος…

Οι συνδημότες σου, οι συμπολίτες σου, οι συγχωριανοί σου, οι γείτονές σου δεν είναι πάντα οι καλύτεροι του κόσμου, όμως τους σέβεσαι και πορεύεσαι μαζί τους,

γιατί ο τόπος και οι πολίτες του είναι ένα κομμάτι.

Σήμερα όμως απευθυνόμαστε σε αυτούς που συγκινούνται, σε αυτούς που προτάσσουν το εμείς και όχι το εγώ, σε αυτούς που επιθυμούν να παλέψουν και να συγκρουστούν, σε αυτούς που νιώθουν ίσοι απέναντι σε ίσους.

Μπροστά σε όλα αυτά, δεν μπορώ να παραβλέψω τα λόγια του Μολιέρου: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε, αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ