Απάντηση στο Ν.Σταυρέλη για την ψήφιση του προϋπολογισμού από Β. Νανόπουλο και Α.Κοντογιώργο-βίντεο

113

Τη δική τους απάντηση προς τον Νίκο Σταυρέλη σχετικά με τα λεγόμενά του για την μη απαρτία του Δ.Σ. Κορινθίων για την ψήφιση του προϋπολογισμού, έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, όσο και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστάσιος Κοντογιώργος καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Νανόπουλος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα Σταυρέλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθηκαν ήταν ελάχιστοι και δεν περίμεναν να υπάρξει απαρτία αποχωρώντας πάρα πολύ γρήγορα. Μάλιστα κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι έφυγε για να παρευρεθεί σε εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων. Κατηγορίες εξαπέλησε και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αναστάσιο Κοντογιώργη, ότι του τηλεφώνησε για το αν πρέπει να παρευρεθεί και εκείνος του είπε ότι είναι πολύ αργά και η συνεδρίαση δεν έγινε.

Σε όλα τα παραπάνω, απάντηση έδωσε ο Βασίλης Νανόπουλος μέσα από τηλεφωνική του παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου.

Ο ίδιος ο κύριος Νανόπουλος δήλωσε ξεκάθαρα ότι περιμένανε για αρκετό χρονικό διάστημα, περισσότερο μάλιστα από αυτό που προβλέπει ο νόμος. Τόνισε επιπλέον ότι δεν ήταν μόνο 3 οι Δημοτικοί σύμβουλοι όπως είπε ο κύριος Σταυρέλης, αλλά 16 και έλειπε μόνο ένα άτομο για να υπάρξει απαρτία. Κλείνοντας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πρέπον οι παρουσίες στο Δ.Σ. να γίνονται κατόπιν τηλεφωνήματος, αλλά θα πρέπει όλοι και σε όλες τις συνεδριάσεις να δίνουν το παρόν γιατί για αυτό έχουν εκλεχθεί.

Την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα έκανε και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κατήφορος της παράταξης του Μουρούτσου, γιατί η παράταξη είναι του Μουρούτσου και όχι του Σταυρέλη, δεν έχει τελειωμό». Σύμφωνα με τα όσα είπε ήρθε να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα όσα είπε και ο Βασίλης Νανόπουλος. Ο Δήμαρχος μάλιστα τόνισε ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι για τα πανηγύρια και πως σίγουρα και ο ίδιος ο λαός θα τους στείλει ακριβώς εκεί, στις επικείμενες εκλογές.

Τέλος, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κορινθίων Αναστάσιος Κοντογιώργος, ο οποίος κατηγορήθηκε κιόλας από τον Νίκο Σταυρέλη, ότι επίτηδες του είπε στο τηλέφωνο να μην πάει. Ο κύριος Κοντογιώργος, ξεκαθάρισε ότι όλοι όσοι παρευρέθησαν, περίμεναν για αρκετή ώρα και έφυγαν περίπου στις 7μιση, με τον κύριο Σταυρέλη να θυμάται να τηλεφωνήσει στις 8 παρά!!!

 πηγή-peloponnisosnews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ