Απίστευτη υποδοχή για τον Πνευματικό σε Άγιο Βασίλειο και Χιλιομόδι-φωτό

103

 Στον Άγιο Βασίλειο και στο Χιλιομόδι Τενέας μίλησε το απόγευμα της Τρίτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός. Οι κάτοικοι έδειξαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, ότι εμπιστεύονται και πιστεύουν σε αυτή τη Δημοτική αρχή, γνωρίζοντας ότι η ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι ο μόνος συνδυασμός που έκανε μεγάλα έργα στο Δήμο τους, αλλά και ότι τα επόμενα χρόνια θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει πολλά ακόμα, αρκετά εκ των οποίων ήδη είναι σε προχωρημένο στάδιο, είτε χρηματοδότησης, είτε συμβασιοποίησης.

«Είμαι πολύ συγκινημένος για τη μεγάλη παρουσία σας, που με γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι πρέπει να γίνει στο μέλλον», είπε στην αρχή της ομιλίας του στον Άγιο Βασίλειο, ακριβώς πάνω από το ανοικτό θέατρο και το αναψυκτήριο, ένα έργο που έχει τη σφραγίδα αυτής της Δημοτικής αρχής».

Αυτοί που έβλαψαν το έργο μας, δεν αγαπούν την Τενέα και το Δήμο

«Καταφέραμε, σε δύσκολες καταστάσεις, να κάνουμε πολλά. Όπως πριν από καιρό με τις καταστροφές και τα πλημμυρικά φαινόμενα. Έγινε μία ολοκληρωμένη μελέτη για να μην υπάρξουν τέτοια φαινόμενα. Έργα οδοποιίας -και αγροτικής- τα οποία θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Αυγούστου με χρήματα που δεσμεύτηκαν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Με αποτέλεσμα οι υποδομές να βελτιωθούν πάρα πολύ».

«Αυτοί που έβλαψαν το έργο του Δήμου βάζοντας πολλά εμπόδια σε αυτό, έρχονται και σας λένε πολλά. Όμως όταν εμποδίζεις το έργο, δεν αγαπάς ούτε τον Άγιο Βασίλειο, ούτε την Τενέα, ούτε το Δήμο».

Έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να κερδίζουμε

«Το ανοικτό θέατρο έκανε τον Άγιο Βασίλειο, να δέχεται και να παρουσιάζει σημαντικές παραστάσεις μέσω και του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια.  Ο δρόμος Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος  θα ξεκινήσει εντός του 2019. Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καθήκον μας όσον αφορά σε έργα και με μια άριστη διαχείριση των οικονομικών μας. Έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να κερδίζουμε.

Βλέπω ότι είστε αποφασισμένοι να ενισχύσετε και να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Και σας ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Γιορτινή η ατμόσφαιρα στο Χιλιομόδι

Στο Χιλιομόδι ο Αλέξανδρος Πνευματικός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, αγκαλιές, φιλιά, αλλά και… πολλές κόρνες, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στη μέση του δρόμου.

«Ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη υποδοχή σας και πιο πολύ τη νεολαία που είναι εδώ, κάτι που δεν έχω δει σε άλλες συγκεντρώσεις», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Δήμαρχος. Έχετε εδώ στο Χιλιομόδι μία χωματερή που παίρνει φωτιά –και υπό περίεργες συνθήκες- και την οποία προσπαθούμε συνεχώς να καλύπτουμε. Η Περιφέρεια από το 2011 δεν έκανε τίποτα για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η προεκλογική σκοπιμότητα μπήκε μπροστά από το συμφέρον των πολιτών

Από την άλλη, η προεκλογική σκοπιμότητα μπήκε μπροστά από το έργο και το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών και σταμάτησε τις εργασίες στο εργοστάσιο απορριμμάτων του Δήμου. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που «αγάπησαν ξαφνικά» τώρα τελευταία τη διαχείρισης της Περιφέρειας! Αυτή που θα κοστίζει 100 € ο τόνος, δηλαδή 2,5 εκ. παραπάνω κόστος για τους δημότες, άρα αύξηση τελών 80-100%. Η δική μας διαχείριση φέρνει ελάφρυνση και μείωση τελών 25%».

Διαχείριση ακαθάρτων και Ανοικτό Θέατρο Χιλιομοδίου «ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ»

«Υποβάλλαμε στο πρόγραμμα Φιλόδημος τη διαχείριση των ακαθάρτων, Χιλιομοδίου, Κλένιας και Αγίου Βασιλείου. Είναι έτοιμη η μελέτη και αναμένεται η ένταξη σε πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, για την κατασκευή του Ανοικτού Θεάτρου Χιλιομοδίου «ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ».

Με ενότητα θα κερδίσουμε τη λύση στα προβλήματα

«Διαθέσαμε πολλά ως οφείλαμε σαν Δήμος, για την Κοινωνική πολιτική. Κι έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον όσο υπάρχει κρίση. Η άριστη διαχείριση μπορεί και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μεγάλο έργο στο Δήμο, εκτός από τα έργα των 25 εκ. ευρώ που γίνονται αυτή τη στιγμή».

«Με ενότητα θα κερδίσουμε τη λύση στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσουμε μια πορεία ακόμα πιο όμορφη και πιο δημιουργική τα επόμενα χρόνια. Μια ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, όπως πάντα. Γεια σας, σας ευχαριστώ και με τη Νίκη!», κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ