Αποκλειστική συνέντευξη στην Πρώτη news Κορινθίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου

126

Αποκλειστική συνέντευξη στην Πρώτη news Κορινθίας παραχώρησε χθες βράδυ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε μιλώντας στον Νίκο Νικολόπουλο , ενώ αποσαφήνισε πως ο ίδιος έχει διαχωρίσει την θέση του εδώ και 8 μήνες , σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που θα τεθούν απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών , παρ΄όλα αυτά δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν καμία πρόταση μομφής ενάντια στην Κυβέρνηση .

«Πιστεύω σε αυτήν την Κυβέρνηση και δεν θα συνεργήσω να πέσει », ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει πρώτα τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες την οργή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαχριστόπουλος, είπε ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε.

Αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αναμένονται κωνικές εξελίξεις.

Αιχμηρός για τον πρώην υπουργό Υγείας  της Ν.Δ Άδωνη Γεωργιάδη , λέγοντας πως έχει μεγάλες πολιτικές ευθύνες.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές , πρόβλεψε τον Οκτώβριο του 2019 ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής τους

Τέλος , για την σχέση του με τον Πάνο Καμένο απάντησε : ”  Ανεξαρτήτως των διαφορετικών απόψεων  στο θέμα της  Συμφωνίας των Πρεσπών , εξακολουθούν να είναι πολύ καλές.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ