Αυτός είναι ο 20χρονος που έχασε τη ζωή του στο Ζευγολατιό Κορινθίας…

98

Δεκάδες μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος 20χρονου Ρομά συγκεντρώθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, στο άκουσμα της απώλειας του παιδιού που έχασε άδικα τη ζωή του,στο Ζευγολατιό Κορινθίας.Ο άτυχος νέος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 24άχρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου  συγκρούστηκε   μετωπικά με ένα τρακτέρ. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο ο 24άχρονος οδηγός του ΙΧ όσο και ο 67άχρονος οδηγός του τρακτέρ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου εκτυλίχθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με τους συγκεντρωμένους Ρομά, οι οποίοι οδύρονταν για το χαμό του παλικαριού τους, δημιουργώντας απίστευτες  καταστάσεις στον περίβολο του Νοσοκομείου.
Οι σκηνές που κατεγράφησαν στο Νοσοκομείο δεν περιγράφονται εύκολα, δεδομένου ότι τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος νεαρού ήταν απαρηγόρητα, εκφράζοντας την οδύνη τους.

Στη συνέχεια, αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, έφτασε μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και τον Οικισμό Κόκκινη Σπηλιά, όπου διαμένει τα τελευταία 7 χρόνια η οικογένεια του άτυχου νέου. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τόσο μαζική παρουσία του κόσμου, φοβήθηκαν. Μόλις έμαθαν όμως τα τραγικά νέα ,έσπευσαν να συλληπηθούν την οικογένεια.

Ο 20χρονος Άγγελος Καραχάλιος  είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, πριν από μόλις ένα χρόνο και ζούσαν μαζί στο Ζευγολατιό Κορινθίας…Στις 11:30 το πρωί στο νεκροταφείο Αγίων Θεοδώρων πρόκειται να γίνει η κηδεία του 20χρονου.

πηγή-loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ