Τη διενέργεια πρόχειρης έρευνας και όχι ΕΔΕ, όπως έχει αναγραφεί, διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας, από τον Καταδρομέα Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, τραγουδά κατά την πραγματοποίηση άλματος, το ”Μακεδονία Ξακουστή”, στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας.

Μάλιστα τραβά ο ίδιος με το κινητό τον εαυτό του, κάτι που προκάλεσε τη διενέργεια της έρευνας και την αποβολή του από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών και όχι το ”Μακεδονία Ξακουστή”.

”Ή τον Εθνικό Ύμνο τραγουδούσε ή το Μακεδονία Ξακουστή, ή οτιδήποτε άλλο, το ίδιο πράγμα θα συνέβαινε, εάν κατά την πτώση χρησιμοποιούσε την κάμερα του κινητού”, σχολίαζαν πηγές του ΓΕΣ στο kranosgr, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας κατά τη διαδικασία πραγματοποίησης αλμάτων, που θα πρέπει να τηρούνται από όλους.

 «Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας….

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…

Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….

Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….

Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….

Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….

Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ…»

kranos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *