Γιώργος Δέδες ο Κορίνθιος πολιτικός της “διπλανής” πόρτας…!!!

149

Οταν καλείσαι να μιλήσεις για τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών σου έρχονται μόνο καλά να πεις και αυτό γιατί ο Γιώργος Δέδες είναι ο καθημερινός πολιτικός που συμπαθείς με την πρώτη ματιά.

Θα χαμογελάσει και θα πλησιάσει όλο τον κόσμο με μια καλή κουβέντα. Χωρίς παρατρεχάμενους δίπλα του, χωρίς σωματοφύλακες που θα διασκεδάσει στο καφενείο της γειτονιάς του με τους παλιούς του φίλους και τους Κορίνθιους που θα βρεθούν μαζί του.

Ο ασυμβίβαστος στην παράταξη Τατούλη, έβλεπε πως η πολιτική της παράταξης που του έδωσε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας δίπλα στον νυν Περιφερειάρχη δεν ταιριάζει με τις αξίες του και τα όνειρά του για τον τόπο του.

Επέλεξε να βοηθήσει τον τόπο από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών. Μία νευραλγική θέση με πολλές ευθύνες και τεράστια προσπάθεια από μέρους του να πετύχει έργα για όλη την Ελλάδα αλλά πάντα με έμφαση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό αφορά την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Δανειζόμαστε την δήλωση του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ όταν ρωτήθηκε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα χρίσματα :

«Για το κόμμα μου δεν θέλω να προτρέξω, Θα έχουμε διαδικασίες αλλά ήδη έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις .

Θα στηρίξουμε πρόσωπα και δυνάμεις που έχουν αποδείξει μέσα από τη δράση τους ότι έχουν καταρχάς το χαρακτηριστικό της εντιμότητας και έδωσαν μάχες για να ανοίξουν δρόμους ενίσχυσης συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα, έδωσαν μάχες για την οικολογία και την δημοκρατία.

Σε αυτό το κλίμα είμαστε ανοικτοί σε πρόσωπα που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχονται από κεντροαριστερά αλλά και κάποιους έντιμους που προέρχονται από κέντρο και κεντροδεξιά. Δεν θα συνεργαστούμε με πρόσωπα που υποστηρίζει η ΝΔ γιατί είναι άλλη η ατζέντα της ΝΔ».

To παραπάνω είναι ακριβώς και ότι περιγράφει τον Γιώργο Δέδε, είναι ο πολιτικός εκείνος που έχει δώσει μάχες απέναντι σε συμφέροντα.

Σ.Μ

πηγή-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ