Η γουρουνοπούλα είναι το χαρακτηριστικό έδεσμα της Πελοποννήσου . Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα σε ολόκληρη σχεδόν την Πελοπόννησο είναι.

Γουρουνόπουλα  στη σούβλα, ή στο φούρνο εντυπωσιάζει µε το γλυκό της κρέας,  φτιαγμένο με τέχνη περισσή, τόσο καλά ψημένη   μέσα από την τραγανή πέτσα  που λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα.

Θα την συναντήσεις σε όπου και αν διαβείς στην Πελοπόννησο , σε ταβέρνες σε πλανόδιους και ασφαλώς και στην Κορινθία.

Γνωρίζεται όμως από που μας έρχεται το έθιμο;

 

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *