Γ. Δέδες”Τις προθέσεις μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα τις κάνω γνωστές εγώ… στο χρόνο που πρέπει”

76

Συνάντηση γνωριμίας σε καλό κλίμα είχε στην Καλαμάτα το βράδυ της Πέμπτης, με αυτοδιοικητικά και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, γ.γ. Υποδομών.

Στη συνάντηση παρέστη και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (της περιφερειακής παράταξης του κυβερνώντος κόμματος), Νίκος Πατσαρίνος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δε θα μετέχει στην ερχόμενη μάχη των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίπλα στον Γ. Δέδε, αναφέροντας πως έκλεισε ο κύκλος του στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Ο Γ. Δέδες ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και έδειξε ότι γνωρίζει τα θέματα της Περιφέρειας και της Μεσσηνίας από τη θητεία του ως γ.γ. Υποδομών και ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας από το 2011 έως το 2014. Δήλωσε πως είναι αισιόδοξος και ότι στοχεύει στην εκλογική νίκη. Ξεκαθάρισε ότι θα έχει σημαντικό προσωπικό λόγο στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου με την επιλογή προσώπων από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο και την κοινωνία, και ζήτησε από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τις επιλογές του, στο πλαίσιο του ανοίγματος και της αναζήτησης συμμαχιών.

Ο Ν. Πατσαρίνος στάθηκε στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την απλή αναλογική, εξέφρασε το σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις, και αφού στάθηκε στο ζήτημα της ανανέωσης, δήλωσε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην Περιφέρεια. Παρατήρησε πως δοκιμάστηκε σε ένα σύστημα με παντοδύναμο Τατούλη και με σκληρές συγκρούσεις μαζί του, και διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχία του συνδυασμού του Γ. Δέδε.

Ο Γ. Δέδες και άλλα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον κ. Πατσαρίνο να αναθεωρήσει την απόφασή του και να συστρατευτεί στην πρώτη γραμμή δίπλα στον υποψήφιο περιφερειάρχη.

Να αναφέρουμε ότι ο Ν. Πατσαρίνος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Καλαμάτας και δείχνει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα δημάρχου.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ο Γ. Δέδες σημείωσε: “Τις προθέσεις μου σε σχέση με το ρόλο μου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα τις κάνω γνωστές εγώ στο χρόνο και με τον τρόπο που θα επιλέξω. Θα το κάνω προσωπικά. Δεν θα το ανακοινώσουν ούτε αρχηγοί κομμάτων, ούτε στελέχη πολιτικών παρατάξεων. Θα το διαχειριστώ προσωπικά”.

πηγή-eleftheriaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ