Δεν ξανάγινε Δήμος Κορινθίων και Εμπορικός σύλλογος έβγαλαν χιλιάδες Κορίνθιους στους δρόμους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και σήμερα  (και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη) για  άλλη μία χρονιά η «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το  ΚΕΠΑΠ του δήμου Κορινθίων .

Και η φετινή διοργάνωση  «έκρυβε» πολλές εκπλήξεις και happenings, για μικρούς και μεγάλους ενώ τα καταστήματα της  Κορίνθου  θα παραμείνουν ανοιχτά  μέχρι και  αργά τα μεσάνυχτα με απίστευτες προσφορές.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με μια μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κορίνθου , που κατά κοινή ομολογία,  δεν  έχει  ξαναγίνει ποτέ με τόσους χιλιάδες κόσμο .

Έλενα  Παπαρίζου και ο  Αναστάσιος Ράμμος  κρατούν το κοινό 2 ώρες όρθιο, που τους αποθεώνει συνεχώς.

Την ικανοποίησή του από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης  και ο πρόεδρος του  ΚΕΠΑΠ Κορινθίων Σταύρος Κεφάλας .

Χαιρετισμό έδωσε και ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος ενθουσιασμένος από την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης και την τεράστια συμμετοχή κόσμου , είπε χαρακτηριστικά

” Μία τέτοια Κόρινθο θέλουμε εμείς “…

Ξέραμε από πριν ότι η Λευκή Νύχτα όχι μόνο θα έβγαζε τον κόσμο έξω αλλά και ότι θα ερχόταν  κόσμος και από άλλες περιοχές, αυτό όμως που γίνεται αυτήν τη στιγμή στην πόλη κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Παράλληλα οι καταναλωτές μπήκαν στα καταστήματα προκειμένου να εκμεταλλευτούν και τις προσφορές που υπήρχαν στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας και στο πρόσωπο των εμπόρων υπάρχουν  πολλά χαμόγελα!

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *