Διευκρινιστική τοποθέτηση της Πρώτη news Kορινθίας προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

118

Σήμερα το πρωί η Πρώτη news Κορινθίας ασχολήθηκε σε άρθρο της,  με το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις ημέρες σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας του Επιμελητηρίου Κορινθίας , στην Χρυσή Αυγή.

Στα πλαίσια  της αντικειμενικότητας το άρθρο παρουσίασε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας το οποίο κατήγγειλε το γεγονός , ως προσβολή προς την Δημοκρατία, τις απόψεις της ΟΕΒΕ Κορινθίας, που  και εκείνη αντέδρασε και την  απάντηση του κ Πιτσάκη , προέδρου του Επιμελητηρίου.

Το άρθρο θέτει το ερώτημα , αν το Επιμελητήριο θα πρέπει να παραχωρεί την αίθουσα σ΄ένα κόμμα που από πολλούς χαρακτηρίζετε ως εγκληματική οργάνωση και με αυτήν την κατηγορία μια σειρά στελέχη της όπως και ο πρόεδρος της βρέθηκαν στην φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το κόμμα αυτό είναι υπόδικο.

Η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμη και για την ενημέρωση των αναγνωστών της Πρώτη news Koρινθίας , η αρθρογράφος προχώρησε σε μία ιστορική αναδρομή της πορείας της “Χρυσής Αυγής , ώστε ο αναγνώστης να αποκομίσει τα δικά του συμπεράσματα .

Το άρθρο δημοσιεύτηκε με μία φωτογραφία που είχε υποστεί γραφιστική παρέμβαση της σβάστικας,  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Ο στόχος  , δεν ήταν να πλήξει ή να προσβάλλει την προσωπικότητα  του πρόεδρου του Επιμελητηρίου ή ακόμη και να τον συσχετίσει  με το μόρφωμα του νεοναζιστικού κόμματος ,( άλλωστε δεν έχει ασχοληθεί πολιτικά , ποτέ ξανά με την Χρυσή Αυγή)  αλλά να δείξει εμπράκτως πως το σύμβολο του ναζισμού, σε μία πόλη που τόσα έχει υποφέρει από του Γερμανούς κατακτητές , δεν έχει καμία θέση.

Τις διευκρινήσεις αυτές τις δίνουμε γιατί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επικοινωνώντας με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της ιστοσελίδας μας Νίκο Νικολόπουλο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του , λέγοντας πως τον θίγει η φωτογραφία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποσύρθηκε η φωτογραφία και όχι το δημοσίευμα , που δεν παίρνουμε λέξη πίσω από ότι γράψαμε.

 

Μαρία Πασσαλή Νικολοπούλου

 

 

Διαβάστε όλο το επίμαχο  άρθρο εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ