Εθνική κατάντια: Τραγική η Ελλάδα έχασε με 3-2 από την Αρμενία

97
Бϊщ́ԉʁ EURO 2020 / ŋˁā - Q͉̅`(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Οι πέντε αλλαγές που έκανε ο Αναστασιάδης σε σχέση με το ματς με την Ιταλία δεν πρόσφεραν κάτι διαφορετικό και όλοι έγιναν στο ίδιο έργο θεατές

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πριν από το ματς με την Αρμενία είχε βάλει την εξίσωση τον εαυτό του, τους διεθνείς και το Θεό. Δεν είχε όμως υπολογίσει το ποδόσφαιρο και έτσι η ήττα της Ελλάδας με 3-2 γκρεμίζει από νωρίς τα όνειρα που είχε για πρόκριση σε τελική φάση.

Οι Αρμένιοι πέρασαν σαν κύριοι από το ΟΑΚΑ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος που πριν από το ματς είχε πει με στόμφο ότι δεν υπάρχει θέμα Αναστασιάδη αναφέροντας «Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης από μέρους μου στον Αναστασιάδη. Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία».

Οι πέντε αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Αναστασιάδης σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την Ιταλία δεν πρόσφεραν κάτι διαφορετικό και όλοι έγιναν στο ίδιο έργο θεατές.  Μία ομάδα που δεν ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χάνοντας με 2-0 από τους Αρμένιους.

Οι Αρμένιοι με ευκολία όχι μόνο κρατούσαν το μηδέν στην εστία τους αλλά με εντυπωσιακό τρόπο έφτασαν να πετύχουν δύο γκολ αλλά και να δείχνουν στο γήπεδο αυτό που δεν έδειχνε η Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (Βοσνία, Τουρκία, Ιταλία και Αρμενία) η Ελλάδα δέχεται δύο ή πάνω από δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. Ιταλία) κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης με δική του ευθύνη δεν μπόρεσε να βρει ένα σταθερό κορμό παικτών και οι πειραματισμοί σε κάθε ματς μόνο ωφέλιμοι δεν ήταν για την εθνική.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Πέλκας, Μκρτσιάν, Καραπετιάν, Παπαασταθόπουλος, Μασούρας.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17’ Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (74΄Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (67’ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55’ Χοσετιάν), Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70’ Μπαρσεγιάν), Ισκανιάν

Περισσότερα σε λίγο….

eleftherostypos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ