Εκτακτο: Αυτοκτόνησε ο διάσημος Άντονι Μπουρντέν!

111

Ο Άντονι Μπουρντέν, ο διάσημος σεφ, γνωστός και από την τηλεόραση βρέθηκε νεκρός στα 61 του σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Οι αρχές υποψιάζονται αυτοκτονία

Ο Άντονι Μπουρντέν, ο διάσημος σεφ, γνωστός και από την τηλεόραση βρέθηκε νεκρός στα 61 του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Στρασβούργο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN, ο Μπουρντέν βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο, ενώ, όπως σημειώνεται, βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της εκπομπής μαγειρικής που παρουσίαζε με τίτλο “Parts Unknown”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία διάσημου που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες, μετά την αυτοκτονία της γνωστής σχεδιάστριας Kate Spade.

“Με εξαιρετική θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν”, ανέφερε το CNN στη δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί.

“Η αγάπη του για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής, για τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του κόσμου που μας αφηγήθηκε τον έκαναν έναν μοναδικό παραμυθά, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ” αναφέρει το δίκτυο.

Το πτώμα του βρήκε ο στενός φίλος του, γάλλος σεφ, Eric Ripert.

thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ