Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

102

Κύριε Πρόεδρε,
Ύστερα από το έγγραφο που παραλάβαμε στις 8 Ιανουαρίου 2018, σχετικά με το  ξαφνικό αίτημα περί  αποχώρησης του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου από το γραφείο που στεγάζεται , λάβαμε απόφαση τα μέλη του Δ.Σ  κατά την έκτακτη συνεδρίαση του , να σας επισκεφτούμε προκειμένου να συζητήσουμε επί του θέματος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαμε μαζί σας, μας ενημερώσατε ότι ουσιαστικά το έγγραφό σας αναφέρεται στην μετεγκατάσταση του Ε.Σ.Κορίνθου σε άλλο γραφείο  και όχι στην πλήρη αποχώρησή του.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστείτε την ιστορία του Συλλόγου μας, ούτως ώστε  με κοινή πορεία να παλέψουμε για τα προβλήματα των μελών μας .
Θεωρούμε δεδομένη την ευαισθησία σας σε αυτό το θέμα και πιστεύουμε ότι ο χώρος που θα επιλέξετε για την μετεγκατάσταση του Ε.Σ.Κορίνθου εντός του Επιμελητηρίου, θα συνάδει με τη μέχρι σήμερα συνεργασία  τόσων ετών που έχει το Επιμελητήριο με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου .
Επιπλέον σας έχει κοινοποιηθεί η επιστολή της ΕΣΕΕ η οποία στηρίζει τις απόψεις και τις θέσεις μας , το περιεχόμενο της οποίας θεωρούμε ότι στα πλαίσια των καλών σχέσεων με τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις θα πρέπει να λάβατε σοβαρά υπόψη σας.
Τέλος,  πιστεύουμε  ότι η απόφασή σας θα είναι προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του χώρου που στεγαζόμαστε σήμερα  , λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Ε.Σ.Κορίνθου  εκπροσωπεί το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς του Νομού μας , με 500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                             Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ