ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ» ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

115

Το απόγευμα της Κυριακής, 3ης Ιουνίου 2018,  προσήλθαν στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» οι υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος Κορίνθου της αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Χατζηπαναγιώτη,  οι οποίοι παρέδωσαν στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεώς μας «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» τρόφιμα μακράς διαρκείας εκ του κοινωνικού Προγράμματος της επιχειρήσεως «ΠΡΑΤΤΕΙΝ, ημέρα καλής πράξεως»,  τους οποίους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της Θεοπροσφοράς Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ.

Ο π. Αρκάδιος εξέφρασε τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ι. Μητροπόλεώς μας μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και ακολούθως δήλωσε ότι η εθελοντική κίνηση αυτή του προγράμματος «ΠΡΑΤΤΕΙΝ, ημέρα καλής πράξεως» είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση, η οποία στηρίζει τον δυναμισμό του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητροπόλεώς μας, όπου καθημερινά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσεως, ολόκληρο το έτος,   4.500 άνθρωποι απ’ όπου και αν προέρχονται, είτε είναι Χριστιανοί, είτε Μουσουλμάνοι, είτε Έλληνες, είτε από άλλες χώρες, δέχονται ποικιλοτρόπως την αγάπη και την ενίσχυση της Εκκλησίας μας . 

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι παρήγορο να γίνονται τέτοιες εθελοντικές κινήσεις από επιχειρήσεις όπως ο «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες επιχειρήσεις, ώστε να μην ξεχνάμε τη φιλανθρωπία στη καθημερινότητά μας και ότι,  κατά την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, «όλοι μαζί μπορούμε να μην μείνει κανένας στην Κορινθίας μας πεινασμένος ή διψασμένος ή χωρίς ρούχα».

Τέλος μοίρασε σε όλους ευλογίες εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ