Η Κορινθος 06 νίκησε άνετα την Ελλάδα Βελου με 3-0 για τον θεσμό του κυπέλλου

108

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανισεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο ,η Κορινθος 06 νίκησε άνετα την Ελλάδα Βελου με 3-0 για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο για τους περσινους φιναλίστ αφού συνέχισαν να προσφέρουν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα με την σκληροτραχηλη και μαχητικη ομάδα του Βελου.

Από την αρχή του αγώνα ο διαιτητής Γεωργίου επετρεψε το σκληρό παιγνιδι των φιλοξενουμενων και αφού δεν έδειξε τις κίτρινες κάρτες ως οφειλε, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τους ακολουθήσουν και οι γηπεδούχοι.Οι πρωτοπόροι του πρωταθληματος προηγηθηκαν στο 19′ με αυτογκόλ του Νακου.

Στο 36′ πάρα λίγο να επαναληφθεί το αυτογκόλ αλλά η κεφαλιά του Ταλιου βρήκε το οριζοντιο δοκαρι του Τριανταφυλλου.

Οι Κορινθιοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ αντίθετα με τους παίκτες του Πέτρου Βελετζα που δεν πατησαν στη περιοχή του Καλογερη. Στο Β’ ημίχρονο συνεχίστηκε το επιθετικό κρεσεντο των παικτών του Τάσου Περρα και στο 55′ σουτ βολιδα του Καπλατζη τρανταξε το οριζοντιο δοκαρι του Τριανταφυλλου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σάκης Τζανετος με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο76′ όταν ο Τζανετος με τον Χατζησοφρωνιου εκρυψαν την μπάλα και ο Γκουβι (…καλλιτεχνικό παρατσούκλι του Χατζησοφρωνιου ) έγραψε το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στη φάση αυτη τραυματιστηκε σοβαρά ο Γιακουμπι που αντικαταστάθηκε από τον Μπουτσουκο. Στα υπόλοιπα λεπτά χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους, ενώ η μοναδική τελική για την Ελλάδα έγινε στο 84′ από τον Θοδωρή Ζηση αλλά το σουτ που πραγματοιησε έστειλε τη μπαλα ψηλά άουτ. Συμπερασματικα δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ ο Περρας άφησε στο παγκο Σκουρτη, Κοτοβ και Μαυρελη (μπήκαν  αλλαγή ), εν όψει του Σαββατιατικου ντερμπι με το Ζευγολατιο. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ο Γεωργίου διαιτητής του αγώνα, έδειξε ανοχή στο σκληρό παιγνιδι των παικτών και των δύο ομάδων, κυρίως των φιλοξενουμενων και προσπαθωντας να κάνει καλη διαιτησία αγχωθηκε με αποτέλεσμα να κάνει μερικά λάθη.

Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καλογερης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας(81’Ευστρατιαδης ), Τριμπονιας  (46′ Μαυρελης ), Τζανετος, Βασιλαρης, Τσατσοπουλος  (77′ Κοτοβ ), Καπλατζης, Μυριωτης, Χατζησοφρωνιου.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ :Τριανταφυλλος, Ντιμιτρι  (36’Σουτας), Καραγκούνης, Νακος, Ταλιος, Γιακουμπι  (77’λτ Μπουτσουκος), Βλαχος  (46′ Ψυχογιος ), Τσοχανταρης, Ζησης, Ρουπας, Αγγελόπουλος  (46′ Ντερβισι ).

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.    Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Κορινθος 06 απέκτησε τον νεαρό τερματοφυλακα Παναγιώτη Κιουλο, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2001, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Α Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ με θητεία παλαιότερα και στον ΠΑΣ  ΚΛΕΝΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ