Η ομάδα του Τενεάτη δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Αγροτικό Ιατρείο Αθικίων!

87

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στο δημοτικό σχολείο Αθικίων, στις 08:30 το πρωί, ο «ΑΠΣ Ο Τενεάτης Αθικίων» παρέλαβε από τον σύλλογο ΑΜΕΑ Κορινθίας ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο με την σειρά του δώρισε στο Αγροτικό Ιατρείο Αθικίων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός.

Παρόντες ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αθικίων, Μαρινός Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Τενεάτη Κόλλιας Ιωάννης, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές της ανδρικής ομάδος και της ακαδημίας.

Τα ΑΜΕΑ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος τους, Σπανός Βασίλειος και η κ. Βίκη.

Η δράση «καπάκι – καρότσι» υπάρχει και έχει διττό νόημα. Αφενός την αναγκαιότητα της Ανακύκλωσης, αφετέρου την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Αθικίων, Τσαμάκη Παναγιώτη που δέχτηκε να πραγματοποιηθεί αυτή η λιτή εκδήλωση στο σχολείο μας, ώστε τα παιδιά μας να έρθουν πιο κοντά σε αυτά τα θέματα.

Να καταλάβουν ότι η ανακύκλωση είναι μονόδρομος σε μια κοινωνία που «παράγει» με φρενήρη ρυθμό απορρίμματα και γι’ αυτό απαιτείται η οικολογική συνείδηση όλων μας , λόγω και έργω. Να αρχίσουν να κατανοούν ότι είναι μαθητές -συμμαθητές και αυριανοί δημότες-συνδημότες, πολίτες-συμπολίτες και άνθρωποι-συνάνθρωποι που σε μια πολιτισμένη κοινωνία οφείλουν να ενδιαφέρονται και να νοιάζονται για τον διπλανό τους.

Ο Τενεάτης δεν είναι αρμόδιος να χαράξει στρατηγικές αλλά με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης είναι πρέπον να δείχνει τον δρόμο της προσφοράς σε μια τοπική κοινωνία που τον γέννησε και τον στηρίζει εδώ και 89 χρόνια.

Καπάκια συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στο γήπεδο και στο γραφείο υποστηρίζοντας διαρκώς την συγκεκριμένη δράση των ΑΜΕΑ. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν , στηρίζουν και θα στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ-peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ