Η συνέντευξη του γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας… και ο “ξεχασιάρης” πρόεδρος

97

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο , στο ραδιόφωνο του super fm 104.1, έδωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Παπασταμόπουλος.
Κύριο  θέμα , αυτό των τελευταίων ημερών , σχετικά με την αίθουσα παραχώρησης  του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Χρυσή Αυγή .
Σχολιάζοντας για άλλη μια φορά το θέμα, επισημαίνουμε την αξιοσημείωτη  αναδίπλωση του προεδρείου του Επιμελητηρίου και την άρνηση του τελικά ,μετά την κατακραυγή βέβαια φορέων του νομού και της αντιπολίτευσης , της παραχώρησης  αίθουσας του Επιμελητηρίου στο νεοναζιστικό κόμμα.
Χαρακτηριστικός και ο τίτλος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, για το σχετικό θέμα :
«Μεγάλη νίκη της δημοκρατικής Κορινθίας η ακύρωση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής σε αίθουσα του Επιμελητηρίου»
Ο Ν. Νικολόπουλος έθεσε το ερώτημα , γιατί δεν δικαιούται ένα νόμιμο κόμμα να του παραχωρηθεί ένας χώρος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ; Η απάντηση του γραμματέα ήταν σαφής και  άμεση: ” Στο μόρφωμα ενός νεοναζιστικού κόμματος που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση , με φυλακίσεις στελεχών του και του προέδρου του ,  ενός κόμματος υποδίκου , που η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμη , δεν μπορούμε να μιλάμε για ίση αντιμετώπιση.”και συμπληρώνουμε εμείς  δεν  συσχετίζουμε το κόμμα της Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή , όπως έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου λέγοντας “ Όπως δώσαμε την αίθουσα στην Ν.Δ. στην επίσκεψη Αυγενάκη , έτσι την δίνουμε και στην Χρυσή Αυγή”!!!
Για την ιστορία να πούμε ότι στο συμβούλιο του Επιμελητηρίου , δεν είχε τεθεί προς ψήφιση το θέμα της παραχώρησης ή όχι , με την δικαιολογία ,ότι το άτομο που ήταν υπεύθυνο ,απουσίαζε δέκα ημέρες δίχως να αντικατασταθεί και όλες εκείνες τις ημέρες ο πρόεδρος δεν είχε ενημερωθεί , ώστε να το θέσει προς ψήφιση όπως όφειλε στο συμβούλιό του….

Ας μου επιτραπεί να χαριτολογήσω περιγράφοντας ένα περιστατικό με εκπρόσωπο παράταξης του Επιμελητηρίου.

Όταν ενημερωθήκαμε για την σύγκληση Δ.Σ.του Επιμελητηρίου μετά την καταγγελία στελεχών της αντιπολίτευσης ότι δεν ήρθε το θέμα προς ψήφιση και  δεν υπήρχε σχετική απόφαση, ρωτήσαμε λοιπόν ως Πρώτη news Kορινθίας ,γιατί δεν παρουσιάστηκαν και να πουν την γνώμη τους τώρα που τους δόθηκε η δυνατότητα; “

Διαβάστε λοιπόν και γελάστε με την ψυχή σας για την απάντηση :

“Δυστυχώς η γραμματέας μου ,που εκείνη παραλαμβάνει τα mail μου , αρρώστησε για 10 ημέρες και εγώ λησμόνησα να την αντικαταστήσω , γιατί είμαι ξεχασιάρης, οπότε δεν ενημερώθηκα για να παρευρεθώ!”

Για να σοβαρευτούμε όμως και να επιστρέψουμε στην συνέντευξη ο γραμματέας απαντώντας στην ερώτηση πως γίνεται τα μέλη που συνεργάστηκαν στο Επιμελητήριο με τον ΣΥΡΙΖΑ ,να αποδέχονται την αίτηση της Χρυσής Αυγής ; με σαφή λόγο απάντησε πως είναι όντως ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που θ΄απασχολήσει  την οργάνωση εντός των ημερών.

Στην συνέχεια της εκπομπής συζητήθηκε το θέμα του Δήμου Κορινθίων και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη , ή πρόταση δικού του υποψηφίου.

Ο γραμματέας κ. Παπασταμόπουλος, ανακοίνωσε την ημερομηνία   σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του υποψηφίου δημάρχου που θα είναι την Τετάρτη16/ 1/2018 και εκεί θ΄αποφασίσουν .

Μαρία Πασσαλή Νικολοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ