Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΑΣ Κιάτου Κώστα Παπαβασιλείου για το Δήμο

87

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση του προέδρου της ΕΑΣ Κιάτου, Κώστα Παπαβασιλείου για την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Σικυωνίων.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με το επιτελείο του, για να καταλήξει στα πρόσωπα, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στις εκλογές του 2019 και θα σηματοδήσούν την αλλαγή, κυρίως της νοοτροπίας που θέλει να φέρει στην τοπική πολιτική σκηνή όπως ακριβώς με απόλυτη επιτυχία έχει καταφέρει ως πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου.

Προς το παρόν τα ονόματα που θα πλαισιώνουν το συνδυασμό παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά οι εκπλήξεις που αναμένονται θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση και θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Κώστας Παπαβασιλείου, έχει αφήσει το στίγμα του μέχρι σήμερα στην τοπική κοινωνία, ως πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου, με τον πλήρη και διαφανή απολογισμό δράσης και κυρίως την αποτελεσματικότητα των στόχων, των επιλογών και των ενεργειών του στα περισσότερα θέματα που διαχειρίστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Παπαβασιλείου, θα έχει στο πλευρό του, τον πρόεδρο του Χιλιομοδίου, υπεύθυνο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (ΚΕΠΙΧ), αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας και πρόεδρο ασφαλείας και βίας των γηπέδων του νομού Κορινθίας Δημήτρη Μπίτζιο 

πηγή-parakato.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ