Κάποια δήθεν μαγκάκια… “έσπρωξαν” στην αυτοκτονία τον 15χρονο…!!!

93

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αργυρούπολη από την είδηση της αυτοκτονίας του 15χρονου μαθητή. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρέθηκε από τους γονείς του κρεμασμένο στο δωμάτιο του. Οι γονείς ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του…
Πληροφορίες που έρχονται από γνωστούς της οικογένειας αναφέρουν ότι ο 15χρονος μαθητής του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων ενώ αρκετοί συμμαθητές του είχαν βρεθεί μπροστά και μάλιστα είχαν επέμβει σε περιστατικά όπου το νεαρό αγόρι είχε υποστεί bullying από άλλα παιδιά του σχολείου.

Ο 15χρονος ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας ενώ το μεγαλύτερο παιδί έδινε φέτος πανελλήνιες εξετάσεις. Τόσο η μητέρα όσο και πατέρας του παιδιού που είναι γνωστοί στην κοινωνία της Αργυρούπολης καθώς διατηρούσαν ένα από τα παλαιοτέρα εστιατόρια της περιοχής ήταν πολύ κοντά στο παιδί τους λένε γνωστοί και φίλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον τραγικό αυτόχειρα, ανέφερε: «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου». Στο ίδιο σημείωμα κατονομάζει τους συμμαθητές του και αναφέρει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα αίτια της αυτοκτονίας

Την ίδια ώρα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίου θα διερευνηθούν οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατο τον 15χρονο μαθητή. Ο κ. Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση η οποία ανατέθηκε στην Εισαγγελέα Ανηλίκων. Άμεσα η εισαγγελέας αναμένεται να αρχίσει την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να χυθεί φως στους λόγους που οδήγησαν στην αυτοχειρία το 15χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ