Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ Κορινθίας ,όπως γράψαμε εδώ 
“Άρχισαν τα όργανα” στα μέλη της νομαρχιακής του κινήματος ΄
Χθες το πρωί ο εκλεγμένος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Ακράτος “βγήκε ” στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο super fm 104,1 και κατήγγειλε τις διαδικασίες για την σύνθεση του ψηφοδελτίου .Όπως ο ίδιος αποκάλυψε η διορισμένη νομαρχιακή ούτε ρωτήθηκε , ούτε συμμετείχε σε κανένα θεσμικό όργανο προκειμένου ν, αποφασιστεί ποια άτομα θα ΄απαρτήσουν το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Η αλήθεια είναι πως παραξένεψε πολλούς η υποψηφιότητα 2 τουλάχιστον μελών του ψηφοδελτίου της Κ. Μαργαρίτας Δήμα και του κ.Νίκου Χανιά, η πρώτη γιατί είναι εντελώς άγνωστη στην κοινωνία της Κορινθίας , δίχως αγωνιστικές περγαμηνές που θα περίμενε κανείς , ίσως βέβαια το γεγονός πως είναι βαφτιστήρι  της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου (εξού και το όνομα)  , όπως λένε οι πληροφορίες μας ,να ήταν το διαβατήριο εισόδου της στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφια βουλευτής  και το δεύτερο του Νίκου Χανιά ο οποίος έχει στεγαστεί πολιτικά και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , θα μπορούσε να πει κανείς, πολιτική διαδρομή με παρακάμψεις.

Και αντί αυτών στελέχη με αληθινά αγωνιστικές περγαμηνές στον χώρο του ΠΑΣΟΚ εκτός ψηφοδελτίου.

Για τους άλλους τους υπόλοιπους , Κατερίνα Φαρμάκη,

Σχετική εικόνα

 

Χρήστο Γκιλίτση,

 

και Γιάννη Ανδρέου ,

Κώστα Σπανό,

μόνο τα καλύτερα μπορεί να τους προσάψει κανείς , διαχρονικοί , σταθεροί και αταλάντευτοι με ήθος, δίχως αυτό να σημαίνει πως και οι άλλοι δύο υποψήφιοι δεν διαθέτουν ήθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *