Καζάνι που βράζει το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.

111

 Μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ Κορινθίας ,όπως γράψαμε εδώ 
“Άρχισαν τα όργανα” στα μέλη της νομαρχιακής του κινήματος ΄
Χθες το πρωί ο εκλεγμένος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Ακράτος “βγήκε ” στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο super fm 104,1 και κατήγγειλε τις διαδικασίες για την σύνθεση του ψηφοδελτίου .Όπως ο ίδιος αποκάλυψε η διορισμένη νομαρχιακή ούτε ρωτήθηκε , ούτε συμμετείχε σε κανένα θεσμικό όργανο προκειμένου ν, αποφασιστεί ποια άτομα θα ΄απαρτήσουν το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Η αλήθεια είναι πως παραξένεψε πολλούς η υποψηφιότητα 2 τουλάχιστον μελών του ψηφοδελτίου της Κ. Μαργαρίτας Δήμα και του κ.Νίκου Χανιά, η πρώτη γιατί είναι εντελώς άγνωστη στην κοινωνία της Κορινθίας , δίχως αγωνιστικές περγαμηνές που θα περίμενε κανείς , ίσως βέβαια το γεγονός πως είναι βαφτιστήρι  της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου (εξού και το όνομα)  , όπως λένε οι πληροφορίες μας ,να ήταν το διαβατήριο εισόδου της στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφια βουλευτής  και το δεύτερο του Νίκου Χανιά ο οποίος έχει στεγαστεί πολιτικά και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ , θα μπορούσε να πει κανείς, πολιτική διαδρομή με παρακάμψεις.

Και αντί αυτών στελέχη με αληθινά αγωνιστικές περγαμηνές στον χώρο του ΠΑΣΟΚ εκτός ψηφοδελτίου.

Για τους άλλους τους υπόλοιπους , Κατερίνα Φαρμάκη,

Σχετική εικόνα

 

Χρήστο Γκιλίτση,

 

και Γιάννη Ανδρέου ,

Κώστα Σπανό,

μόνο τα καλύτερα μπορεί να τους προσάψει κανείς , διαχρονικοί , σταθεροί και αταλάντευτοι με ήθος, δίχως αυτό να σημαίνει πως και οι άλλοι δύο υποψήφιοι δεν διαθέτουν ήθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ