Καλεσμένος σε γάμο: Ντύσου κομψά, έξυπνα, φτηνά…

131

Όσο μεγαλώνεις, τόσους περισσότερους γάμους και βαφτίσια θα έχεις στην ατζέντα σου. Λύσε μια και καλή τα ενδυματολογικά σου προβλήματα με οικονομικές και διαχρονικές αγορές, που θα ευγνωμονείς για πάντα τον εαυτό σου που τις έκανες.

Υπάρχουν πολλά άρθρα που αναφέρουν τι πρέπει να φορέσει μια γυναίκα όταν είναι καλεσμένη σε ένα γάμο, αλλά τι γίνεται με τους άντρες; Τι μπορεί να φορέσει ένας άντρας όταν πρέπει να πάει σε ένα γάμο; Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες έχουν πλήρη άγνοια για το ποια ρούχα είναι κατάλληλα σε ένα γάμο.

Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη όταν είσαι καλεσμένος σε γάμο είναι να βρεις το κατάλληλο ρούχο. Δε μπορείς απλά να βάλεις αυτά που φοράς για να βγεις έξω ένα Σάββατο βράδυ, αλλά καλό θα ήταν να φορέσεις κάτι το οποίο είναι στη μόδα. Στο κάτω-κάτω το να βρεθείς σε ένα γάμο σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούρια άτομα, και εάν είσαι εργένης, μπορεί να συναντήσεις και κάποια αξιόλογη κοπέλα!

Τι πρέπει να βάλεις αν είσαι καλεσμένος σε γάμο!

wedding+central

1. Φόρεσε κάτι για να ταιριάζεις με την σύντροφο σου

 

 

μπεζιργιαννη

Αν έχεις συνοδό, βεβαιώσου ότι θα συζητήσεις μαζί της το τι ακριβώς θα φορέσεις. Δε θα ήθελες να φαίνεσαι ότι δεν ταιριάζεις μαζί της ή ότι προσπαθείς να υπονομεύσεις την δική της εμφάνιση. Το κοστούμι αποτελεί την ιδανική επιλογή. Πολλές φορές το φόρεμα της κοπέλας σου μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι ανάλογο. Για παράδειγμα, αν αποφασίσει να φορέσει ένα φόρεμα που θυμίζει τη δεκαετία του ’60, τότε δοκίμασε να βάλεις κι εσύ κάτι ανάλογο. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αντρικά πουκάμισα να τα συνδυάσεις με το κουστούμι σου 

Η συνεχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ