Καλλίρης για Ν.Δ. κατά Τατούλη…! τρία πουλάκια κάθονταν το ένα δίπλα στο άλλο και… “μοιρολογούσαν” Πετράν δεν πάει άλλο…!

96

Ο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης …σχετικά με την απουσία της υπογραφής του απο την επίμαχη ανακοίνωση των περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών της “Νέας Πελοποννήσου” που πρόσκεινται στην ΝΔ .

“Σε ό,τι αφορά στη χάραξη της στρατηγικής της ΝΔ , σε οποιοδήποτε επίπεδο, για την ενίσχυση της εκλογικής της δύναμης και την κατάρτιση – υλοποίηση του κυβερνητικού  της προγράμματος,υπενθυμίζω ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρόεδρος της παράταξης και μόνο. 

Σε αυτή την προσπάθεια , τα στελέχη της παράταξης είμαστε αυτονόητα στην πρώτη γραμμή της μάχης, και η ιστορία και πορεία του καθενός μας δεν επιδέχεται αμφισβήτησης επ’ αυτού.Σε ό,τι αφορά στην χάραξη της στρατηγικής σε αυτοδιοικητικό επίπεδο για την επίλυση των προβλημάτων , τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και συνολικά την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, η ευθύνη και ο συντονισμός της άσκησης δημόσιας πολιτικής , ανήκει πρωτίστως στην εκλεγμένη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Περιφερειακών Ενοτήτων. Ας μην αμελείται ότι τον τελευταίο λόγο στην εκλογή της διοίκησης της Πελοποννήσου , είχαν, έχουν, και θα συνεχίσουν να έχουν οι πολίτες της Πελοποννήσου. “

πηγή- moriasnews.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ