Καταγγελία του Προέδρου Επισκευαστών  Αυτοκινήτων Τ. Μποζίκη κατά του προέδρου Επιμελητηρίου Π.Πιτσάκη

130

Τα Επιμελητήρια αποτελούν θεσμό σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη.πρέπει να διεκδικούν τις λύσεις των προβλημάτων για τα μέλη τους και όχι μόνο να παίζουν το ρόλο του συμβούλου της πολιτείας.

Το Επιμελητήριο πρέπει να δρα να μεταφέρει γνώση και να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.ωστόσο μετά την εξέλιξη που είχα με το θεσμό επιμελητηρίου Κορινθίας διαβάζοντας τα παρακάτω θα καταλάβατε ότι η απάντηση στην παραχώρηση  αίθουσας της προγραμματισμένης Γ.Σ..του σωματείου Επισκευαστών Ν Αυτοκινήτων Ν.Κορινθίας στις 27/04/2018 ήταν αρνητική.

Οφείλω να προσθέσω αρχικά η απάντηση δεν ήταν αρνητική από τη προϊστάμενη κ..Τσαμαντά εφόσον και η αίθουσα για την συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν κενή, η ίδια πρόσθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα στις 16/04/18 κατόπιν ενημέρωσης και του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.εφόσον δεν επανάλαβε κάποια ενημέρωση καλώ και πάλι την Τετάρτη  18/04 ΤΗΝ Κ.Τσαμαντά και ρωτώ τι μέλεσθαι  γενέσθαι με την αίθουσα; Η ίδια απαντά με ερώτησή, αν τελικά ο Παναγιώτης Πιτσάκης επικοινώνησε μαζί μου για την αίθουσα.

Απάντησα δεν έχω καμία επικοινωνία για το θέμα που με επείγει και ρωτώ μήπως χρειάζεται και γραπτή αίτηση?Η απάντηση ήταν, υποβάλλεται και μια γραπτή αίτηση.

Η αίτηση στάλθηκε η απάντηση δόθηκε και ήταν αρνητική για τους  επισκευαστές αυτοκινήτων Ν.Κορινθίας ,μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

την δικαιολογία μπορεί ακόμα να την ψάχνουν, εφόσον έγινε πρότασή σε άλλους συλλόγους προκειμένου να κλείσουν την αίθουσα την ημερομηνία που εμείς την χρειαζόμαστε ουσιαστικά από τον ίδιο τον κ.Παναγιώτη Πιτσάκη.

Επιτρέψτε μου αυτή η δράση του επιμελητηρίου δεν έπρεπε να έχει ήδη πραγματοποιηθεί έτσι ώστε να έχουν αποφευχθεί πολλά δυσάρεστα γεγονότα που κάθε μέρα θλίβουν  την κοινωνία μας και τον επιχειρηματικό κόσμο του Ν.Κορινθίας.

Ευχαριστώ από καρδίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Κατεμή Κων. και το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου  για την παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης Γ.Σ στις 27/04/2018 παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του επισκευαστικού κλάδου Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ  Αθανασίου Νικολόπουλου και  του Γ.Γραμματέα Παναγιώτη Μακρή. Παράλληλα και Δ.Σ συλλόγων των όμορων νομών. Αργολίδας. Αρκαδίας.Μεσσηνίας .Αχαΐας .Δ/ΣΗ Εργατικού Κέντρου  Κολοκοτρώνη 54 Κόρινθος.

Με Εκτίμηση Τάσος  Μποζίκης Πρόεδρος Επισκευαστών  Αυτοκινήτων Ν.Ν.Κορινθίας!!!!!!

 

 

Το πήραμe από το facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ