Κατασκευές με παλέτες: Φτιάξτε όλα σας τα έπιπλα με παλέτες! Δείτε 20 φανταστικές ιδέες

114

Για κάποιους είναι απλώς …μόδα, για κάποιους άλλους η οικονομικότερη …πρώτη ύλη για την δημιουργία κάθε τύπου κατασκευής από ξύλο.

Όπως και αν το δείτε, γεγονός παραμένει ότι είτε με ολόκληρες παλέτες είτε συναρμολογώντας κομμάτια-ξύλα τους, θα φτιάξετε κάθε μα κάθε τύπου έπιπλο εξωτερικού χώρου, ιδιαίτερες ζαρντινιέρες,  πρακτικές κατασκευές αποθήκευσης αλλά και διακοσμητικά στοιχεία για κήπους και μπαλκόνια, φράχτες, διαχωριστικά κλπ. τα οποία μπορούν να πάρουν πολλές διαφορετικές όψεις όχι μόνο ανάλογα με τον τρόπο που θα συνδυάσετε-συναρμολογήσετε τις παλέτες αλλά και αν θα επιλέξετε να αφήσετε το ξύλο της στην φυσική του μορφή ή να το βάψετε, να εφαρμόσετε τεχνικές παλαίωσης κλπ.

 

Οι ξύλινες παλέτες χρησιμοποιούνται συνήθως στη μεταφορά και τη συσκευασία μεγάλων αντικειμένων. Ωστόσο, στην εποχή του DIY, αυτές οι ξύλινες παλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς δημιουργικούς τρόπους.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η κατασκευή κρεβατιών. Τα κρεβάτια από παλέτες είναι η νέα μόδα, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα προτιμούν και δημιουργούν καταπληκτικά σχέδια για τα υπνοδωμάτια τους.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο cool σχέδια των DIY κρεβατιών από παλέτες που έχουμε δει στο διαδίκτυο.

Το φωτεινό κρεβάτι

Σε αυτό το σχέδιο υπάρχει κρυφός φωτισμός μέσα στο κρεβάτι, ο οποίος δίνει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο.

diy-pallet-platform-bed-with-lights

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ