Ένα λίγο μπελαλίδικο αλλά εκπληκτικό πιάτο που μπορείτε να σερβίρετε στο Κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι σας και θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια και τους φίλους σας.

Για τη γέμιση

• 1½ κιλό κατσικάκι μπούτι ανοιγμένο σε σνίτσελ με το κόκκαλο κρατημένο ξεχωριστά

• 500 γρ. αμπελόφυλλα

• 8 καρότα

• 1 πράσο

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *