“ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06” -ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 0-0…ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ

111

Μια πολύ καλή πρόβα τζενεραλε για τις δύο ομάδες εν όψει των επισημων υποχρεώσεων τους στή λευκή ισοπαλία του Δημοτικού Σταδίου Κορινθου.  Συγκεκριμένα η Κορινθος 06 παίζει την Κυριακή 15 του μήνα και ώρα 16.30 στο Χιλιομοδι με τον τοπικό Ατρομητο για την Α’φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ, ενώ η ομάδα της δυτικής Αττικής εκτός έδρας με την Ελασσόνα για την Γ’φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβαρας είδε από τους παίκτες του πάθος, αυτοματισμους και καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο Α’ ημίχρονο που έπαιξε η θεωρητικά βασική εντεκάδα, αλλά και στο Β’ημίχρονο όπου αλλαξε την 11αδα κατά 9/11. Παιγνιδι κέντρου με λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με κλασικές για τη φιλοξενούμενη ομάδα στο 13′ όταν το δυνατό σουτ του Μαυριδη απεκρουσε καταπληκτικά ο Αθανασοπουλος και για την Κόρινθο 06 στο 53′ όταν το διαγώνιο δυνατό σουτ του Κατσουκη “εγλυψε” το αριστερό κάθετο δοκαρι της εστιας του Γκινη.

Ο αγώνας όπως είναι γνωστό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο γονέων με παιδιά με αυτισμό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητικη παρά την ζέστη, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Με επίσημη ανακοίνωση η Κορινθος 06 ευχαρίστησε την ομάδα του Ασπροπυργου,τους διαιτητές Κωνσταντοπουλο-Τριανταφυλλο & Σιανο που διαιτητευσαν αφιλοκερδως το παιγνιδι, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν ηθικά και υλικά στην εκδήλωση αυτή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασοπουλος, Μαγγινας, Φιλης, Ντερτιλης, Βατουσιαδης, Δημητρίου, Χουσελας, Τσιριγωτης, Παλιατσιος, Ραπτης, Μπουρους.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ : Βαρδακας, Καντιλιερακης, Γεωργίου, Μάνος, Παπανικολάου, Κουινελης, Κατσουκης, Γκουριωτης Α.Κωστοπουλος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ :Γκινης, Ταμπας, Σταγακης, Ζωνας, Λογοθετης, Ζαχαρος, Κοκκορης, Οικονομοπουλος, Μαυριδης, Βασιλείου.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Λούκας, Καμπουρης, Νικολάου, Κωνσταντινιδης, Παναγοπουλος, Κωσταρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ