ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 “ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ”…!!!

87

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: “Μας τα κλάσατε τα αρ@@@@@ είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κορινθίας σε φιλάθλους μας, μετά τον τελικό”
H Kόρινθος 2006 είναι μία ομάδα που δεν έχει δώσει διακίωμα ποτέ απο την ημέρα ίδρυσης της, ούτε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μα ούτε και έξω απο αυτούς, σεβόμενη το άθλημα τους θεσμούς και τους φιλάθλους.
Ακόμα και όταν έχουμε νοιώσει ότι αδικούμαστε κατάφωρα δεν έχουμε αντιδράσει, παρά το γεγονός ότι πολλοί μας κατηγορούν για έλλειψη θράσους.

Περισσότερα ΕΔΩ:


Το ίδιο κάναμε και στον τελικό του κυπέλλου με τον Πέλοπα Κιάτου στο δημοτικό στάδιο “Θώδειο” του Λουτρακίου που έληξε 1-1 και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουμε το κύπελλο στα πέναλτι.
Παρουσιάζουμε σήμερα στους φιλάθλους της Κορινθίας αλλά και της χώρας φωτογραφία με το ακυρωθέν ως οφσαϊτ γκόλ του ποδοσφαιριστή μας Σάντα, όπου φαίνεται ολοφάνερα ότι είναι σε κανονική θέση και το γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής κ.Νεοφυτιάδης είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ.
Ομως δυστυχώς ήρθε στα χέρια μας βίντεο, στο οποίο ο Πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας κ.Μιχάλης Τσιχριτζής κατά την διάρκεια απονομής των μεταλλείων στην διαιτητική τριάδα του τελικού, απαντώντας σε φιλάθλους μας που έλεγαν ότι το γκολ ήταν κανονικό  και διαμαρτύρονταν για την διαιτησία είπε επί λέξη:
“Μας τα κλάσατε  τα αρ@@@@ια”

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι εννοείται κ.Πρόεδρε και γιατί δεν μέτρησε το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ μας..
Ολα τα αντιλαμβανόμαστε.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Για αναρμοστή συμπεριφορά εντος του γηπέδου, προσβολή του αθλήματος, προσβολή της ομάδας μας και των Κορίνθιων φιλάθλων.
Ο Κόρινθος 2006 έχει ήδη συγκροτήσει φάκελλο με στοιχεία και το επίμαχο βίντεο που σήμερα θα δούν οι Κορίνθιοι φίλαθλοι αλλά και η Ελληνες και θα προσφύγει ενώπιον της ΕΠΟ αλλά και όλων των θεσμικών οργάνων προστασίας του αθλήματος, αλλά και στο υπουργείο Αθλητισμού.
Δεν είχαμε ποτέ καμία αυταπάτη και σαν ομάδα και σαν παράγοντες.
Πλέον όμως το ποτήριο ξεχείλισε και με κάθε ΝΟΜΙΜΟ τρόπο θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας.
Η Κόρινθος 2006 και δεν αξίζει και δεν δικαιούται τέτοιας συμπεριφοράς απο τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του Κορινθιακού πρωταθλήματος.
Λυπούμαστε αλλά πλέον δεν έχουμε άλλη υπομονή για να κάνουμε
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ