Είναι ένα νοστιμότατο πιάτο (αυτή η σάλτσα του αρωματισμένου βούτυρου που ρέει έξω από το κομμάτι του στήθους, όταν το κόβετε, θα σας μείνει αξέχαστη) που είναι εύκολο στην προετοιμασία του, γρήγορο (εάν εξαιρέσετε το 2ωρο της παραμονής στο ψυγείο) και με εξασφαλισμένες τις άριστες εντυπώσεις που θα αφήσει στους συνδαιτυμόνες σας.

Εάν θέλετε να αποφύγετε το τηγάνισμα και τα πολλά λιπαρά, μπορείτε να κάνετε το φαγητό και στον φούρνο. Ακολουθούμε κανονικά τα βήματα έως και το 18ο. Θερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *