Επισκεφθήκαμε τα καλύτερα αρτοζαχαροπλαστεία της Κορινθίας που φημίζονται για τα προϊόντα και τις παρασκευές τους και συλλέξαμε για σένα συμβουλές για να φτιάξεις το τέλειο σιροπιαστό της αρεσκείας σου.

 

1.Το φύλλο κρούστας Αποτέλεσμα εικόνας για φυλλο κρουστας
Τα φύλλα πρέπει να είναι πάντα φρέσκα και μαλακά. Πρέπει δηλαδή να κρατάνε πάντα την υγρασία τους. Ένα μπαγιάτικο φύλλο σπάει, μυρίζει, κολλάει ή ακόμα παρουσιάζει μούχλα. Για την καλή συντήρηση των φύλλων , αυτά πρέπει να είναι σκεπασμένα (τυλιγμένα) με μεμβράνη  αεροστεγώς και πάντα μέσα στο ψυγείο. Στην περίπτωση, που το χρησιμοποιούμε πάνω στον πάγκο εργασίας  για την παρασκευή ενός σιροπιαστού γλυκού, τότε επιβάλλεται να τα έχουμε σκεπασμένα πολύ καλά με μια βρεγμένη ελαφρώς πετσέτα ή με μεμβράνη (νάιλον). Η παρατεταμένη έκθεση των φύλλων στο εξωτερικό περιβάλλον τα στεγνώνει και καθιστά αδύνατη την παρασκευή των σιροπιαστών γλυκών.

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *