Μεγάλη  Δικαίωση και Αθώωση του Πέτρου Τατούλη από το Εφετείο Καλαμάτας

146

 

Μεγάλη  Δικαίωση και Αθώωση Πέτρου Τατούλη από το Εφετείο Καλαμάτας

Άλλη μία δικαστική δικαίωση για τον Πέτρο Τατούλη , συνέχεια της προηγούμενης του Αρείου Πάγου, που εκδικάστηκε με επιτυχή κατάληξη για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη .

Με την άριστη νομική καθοδήγηση του Κορίνθιου Ανδρέα Βαγγόπουλου  και του Αρκά  Θανάση  Καβουρίνου, αθωώθηκε και από το Εφετείο Καλαμάτας.

Έχουμε ξαναγράψει για τον νέο και πολλά υποσχόμενο δικηγόρο Ανδρέα Βαγγόπουλο, που η φήμη του ξέφυγε από τα στενά όρια της Κορινθίας και απλώνεται καθημερινά όλο και πιο πολύ, χάρις στις εύστοχες νομικές κινήσεις του και τις διαρκείς επιτυχίες του.

Η υπόθεση αφορούσε  μήνυση για παράβαση καθήκοντος της εφημερίδας “Ελευθερία ” με την αιτιολογία πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου της στέρησε πληρωμένες διαφημίσεις και την έπληξε οικονομικά .

Αγωγή ανυπόστατη , που κατέρρευσε στο Εφετείο αθωώνοντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Να θυμίσουμε το ιστορικό της υπόθεσης εδώ

Την απόλυτη ικανοποίηση για την δικαστική εξέλιξη του θέματος,  εξέφρασε ο Ανδρέας Βαγγόπουλος  στην Πρώτη news Κορινθίας ,  αφενός για την κατάληξη μιας   υπόθεσης  που αποδόθηκε δικαιοσύνη , αφετέρου δε  για την αποκατάσταση  του ονόματος του Πέτρου Τατούλη .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ