Μεγάλη φωτιά στο Άγιο Χαράλαμπο στο Καλαμάκι Κορινθίας.

η φωτιά δυστυχώς πλησιάζει επικίνδυνα προς τις εγκαταστάσεις της Motor Oil βέβαια για να καθ ησυχάσουμε , η μεγάλη δύναμη πυρασφάλειας της εταιρείας προστατεύει μέχρις στιγμής τα διυλιστήρια. Αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας μας μεταφέρουν , ότι καίγεται το βενζινάδικο που είναι δίπλα στα προκατασκευασμένα του Μερτύκα.

Γι’ αλλη μία φορά να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό , πως απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους της περιοχής.

Όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, στην περιοχή των Αγιων Θεοδώρων και συγκεκριμένα στο ύψος του εργοστασίου της ΕΚΑΝ(Σουσάκι) έφτασε η φωτία. Υπάρχει μεγάλη αγωνία για την πιθανότητα να περάσει η φωτιά στα διυλιστήρια.ππ

Νέο μέτωπο φωτιάς στα Διυλιστήρια Motor Oil

Καινούργιο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε πριν απο λίγη ώρα, όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, στην περιοχή των Αγιων Θεοδώρων. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο εργοστάσιο της ΕΚΑΝ (Σουσάκι) και πέρασε και στο εργοστάσιο της Μοτορ Οιλ όπου οι υπηρεσίες ασφαλείας δίνουν μάχη για να μην πάρει έκταση, όπως βλέπετε στο βίντεο.

Publiée par Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός sur Lundi 23 juillet 2018

πηγή βίντεο Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *