ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…!

85

Μέρα πένθους για τον Άρη, αφού απεβίωσε ο επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης, αδελφός του Βαγγέλη Βουρτζούμη.

Έπειτα από 2 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο ο Βασίλης Βουρτζούμης λύγισε. Ο επί σειρά ετών μάνατζερ του Άρη έφυγε από την ζωή σε ηλικία 51 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την «κίτρινη» οικογένεια.
Ο Βασίλης Βουρτζούμης, αδελφός του Βαγγέλη Βουρτζούμη, υπηρέτησε τον Άρη από διάφορα πόστα για περίπου 20 χρόνια. Από το 2016 κι έπειτα πάλευε με τον καρκίνο, συγκλονίζοντας την οικογένεια του Άρη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (12/6) στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

vourtzoumis708

Ο Αρης εξέδωσε μία συγκινητική ανακοίνωση για χάρη του Βασίλη Βουρτζούμη, εκφράζοντας την οδύνη του για το γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον ΑΡΗ.

Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ