Με δικά σας λεφτά πάρτε ότι γουστάρετε: Αόρατα αεροπλάνα, αόρατους μανδύες, νανοβιονικά γιλέκα, ιπτάμενα σκουπόξυλα

106

“Το F-35 είναι ένα αεροπλάνο μαχητικό 5ης γενιάς και σύντομα η πρόσκτηση εναέριων οπλικών συστημάτων 5ης γενιάς θα απασχολήσει όχι μόνο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά την ελληνική κυβέρνηση συνολικά διότι αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΚΥΣΕΑ”. Αυτά είπε ο πρώην μακεδονομάχος και νυν Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος.

Λοιπόν Νίκο, θα σου πω ότι είπα και στο Βασίλη, το Λεβέντη, που ήθελε να κοπούν οι συντάξεις κατά 300 ευρώ για να πάρουμε τα αόρατα. Άμα έχεις, δώσε εσύ. Να δώσουν οι βουλευτές, οι βλάκες με περικεφαλαίες που σας ψήφισαν και σας έδωσαν αυτοδυναμία. Οχι ο υπόλοιπος αιματηρά φορολογούμενος λαός.
Ανοίξτε ένα λογαριασμό, κάντε έναν έρανο, να πάρετε αόρατα αεροπλάνα, αόρατους μανδύες, νανοβιονικά γιλέκα, ιπτάμενα σκουπόξυλα και μαγικά ραβδιά.
Ότι γουστάρετε, με δικά σας όμως φράγκα. Τα δικά μας χρήματα αφήστε τα ήσυχα, δεν μας έμειναν ούτε για μια μερίδα πατάτες. Κλέψατε αρκετά.

Δεν θα μπω στον κόπο να πω, αν χρειάζονται ή όχι τα νέα όπλα. Έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις που προέρχονται από τελείως διαφορετικές κοσμοθεωρίες.  Ορισμένοι από σας βλέπετε τον πόλεμο και σαν πηγή πλουτισμού, εμείς θέλουμε Ειρήνη.
Σεις κοιτάτε να οικονομήσετε, εμείς να επιβιώσουμε. Εσείς στην πρώτη δυσκολία θα την κοπανήσετε,στο εξωτερικό -τα ίδια κάνατε και όταν δεχθήκαμε Γερμανική επίθεση–  εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

Κείνο που θα θυμίσω είναι πως μας λέγατε ότι πρέπει να αγοράσουμε τα πανάκριβα μαχητικά, γιατί θα τα έπαιρνε και η Τουρκία. Σας είπαμε τότε, πως, αν τα αγόραζε, θα χρεοκοπούσε. Τώρα δεν τα παίρνει.
Πάλι όμως λέτε πως πρέπει να αγοράσουμε τα συγκεκριμένα αεροσκάφη! Γιατί; Για να έχουμε “πλεονέκτημα” και “αποτρεπτική ικανότητα”Τρίχες κατσαρές. 

Δεν είχαμε πλεονέκτημα και αποτρεπτική ικανότητα στην Κύπρο; Στα Ίμια δεν ήμασταν οπλισμένοι σαν αστακοί; Κι όμως τον ήπιαμε.
Αποτρεπτική ικανότητα αποκτά μια χώρα, όταν είναι ισχυρή. Και είναι ισχυρή, όταν να τα καταφέρνει μπορεί μόνη της, όταν διαθέτει υποδομές. Ξέρετε καλά, ως αρμόδιος υπουργός, πως σε περίπτωση πολέμου, σε δεκαπέντε το πολύ μέρες θα μείνουμε από καύσιμα. Και θα πάμε γυρεύοντας χωρίς όμως φράγκο στην τσέπη. Τι θα γίνουν τα πανάκριβα αεροσκάφη χωρίς σταγόνα κηροζίνη, ή ό,τι διάολο καίνε; Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα. 

Φτιάξτε πρώτα Νοσοκομείαδρόμους, φτιάξτε αντιπλημμυρικά, δασικές ζώνες προστασίας, που πνιγόμαστε κάθε χειμώνα και καιγόμαστε το καλοκαίρι, κάντε αναδασώσεις, που θα γίνουμε Σαχάρα σε λίγο, φροντίστε τους Έλληνες, που όσο πάνε και λιγοστεύουν κι αφήστε, ρε ψωριάρηδες, τις φούντες με τα μαργαριτάρια.
Δεν θέλουμε τους Τούρκους να μας καταστρέψουν, μια χαρά τα καταφέρνουμε μόνοι μας, με τους διεφθαρμένους και τουσάπιους που μας κυβερνάνε.

Δεν γουστάρω πόλεμο με τους Τούρκους. Και κάτι ηλίθιοι που θέλουν, να ρωτήσουν τις γυναίκες τους, αν θέλουν να κοπούν τα σήριαλ, που παρακολουθούν με αγωνία στα κανάλια.
Εκείνα τα ΜΜΕ, που λένε πως οι Τούρκοι προκαλούν, ενώ εμείς είμαστε “Παναγίες”.
Πραγματικά προκαλούν. Τόσο καιρό το κοριτσάκι μόνο του, χωρίς τη μάνα του;

Με τους Τούρκους είμαστε κι οι δυο στο ΝΑΤΟ. Χωρίς την άδεια Αμερικής, που δίνει τα όπλα πόλεμος, δεν γίνεται.

Αν οι πολεμοκάπηλοι θέλουν μίζες, γιατί περί αυτού πρόκειται, δώσαμε – δώσαμε. Και εξακολουθούμε να δίνουμε. Χωρίς να τιμωρείται ο πραγματικός εχθρός που είναι ο πλούσιος κηφήνας, ο οποίος παρασιτεί εις βάρος μας.
Αυτόν να τον πολεμήσω, αυτός με έκλεψε και με κατέστρεψε.

sak-giorgis.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ