Συγκεκριμένα, η NRG ανακοίνωσε νέα ανταγωνιστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με την προμήθεια φυσικού αερίου, μεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού καταναλωτή. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές του ανάγκες. 

Τα προγράμματα:

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο οικιακός, εμπορικός και βιομηχανικός πελάτης της εταιρείας αποκτά πλέον πρόσβαση σε πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προγράμματα που προσφέρουν σημαντικό όφελος στην οικογένεια και την επιχείρηση. Τα νέα προγράμματα της NRG, τα οποία είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, συνδυάζονται πλέον με προωθητικές ενέργειες που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκπτωσης επί της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές, μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια. 

Αντιστοίχως, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές συμβληθούν με την NRG, τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και έως 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα για 2 χρόνια.

Τέλος, η NRG διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντάς έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο. 

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της NRG δήλωσε: «Η NRG εισέρχεται σε μία νέα εποχή όπου μπορεί να προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, τόσο στα νοικοκυριά, όσο και στις επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές για όλες τις ενεργειακές τους ανάγκες. Οι συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών αποτελούν την πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία τους με την NRG».

Στόχος της NRG είναι να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα δυναμική που δίνει η ένταξή της στον Όμιλο της Motor Oil, καθώς με τη σιγουριά του μεγάλου αυτού Ομίλου, αλλά και με τις συνέργιες που θα προκύψουν, θα προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή.

Αποχωρεί η Motor Oil από την M&M Gas

Αποχωρεί από το joint venture «M&M Gas», η  Motor Oil και πλέον ο Μυτιληναίος, θα ελέγχει το σύνολο της εταιρίας, αφού θα εξαγοράσει το 50% που κατείχε μέχρι σήμερα η Motor Oil, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζαννετάκης.

Παράλληλα πρόσθεσε πως «η M&M Gas ήταν εταιρία ειδικού σκοπού είχε συσταθεί με στόχο το σπάσιμο του μονοπωλίου στην χονδρική φυσικού αερίου και τώρα ο σκοπός αυτός ολοκληρώθηκε. 

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζαννετάκης σημείωσε ότι το deal για την “M&M Gas” είναι σε εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της υπογράμμισε δε, με έμφαση πως «οι σχέσεις (σ.σ. των δύο ομίλων) είναι αγαθές» και διευκρίνισε σε σχετική ερώτηση ότι η κοινή δραστηριότητα στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Korinthos Power (65% Μυτιληναίος και 35% Μotor Oil) συνεχίζεται κανονικά.

Όταν ρωτήθηκε δε για το αν η Μotor Oil σκοπεύει με δεδομένες και τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και εγχώρια αγορά για την αποεπένδυση από τη λιγνιτική παραγωγής να προχωρήσει στην κατασκευή κι άλλης μονάδας παραγωγής ρεύματος φυσικού αερίου απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια απόφαση. Όμως το κοιτάμε και δεν μπορώ να το αποκλείσω για το μέλλον».

Στα αξιοσημείωτα των τοποθετήσεων του Π. Τζαννετάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν και αυτή για το θέμα της ΔΕΠΑ. Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το αν η Μotor Oil επιμένει στις αντιρρήσεις της για την εξαγορά από τη δημόσια επιχείρηση αερίου του μεριδίου της Shell στην ΕΠΑ και την ΕΔΑ Αττικής, τόνισε: «Επιμένουμε στις επισημάνσεις που έχουμε κάνει. Δεν έχουμε προχωρήσει, όμως, σε καταγγελίας». Σε σχέση με το αν υπάρχει ενδιαφέρον της Μotor Oil για τη ΔΕΠΑ απάντησε πως «όλα τα κοιτάμε, αλλά η δήλωση μου δεν σημαίνει επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *