Οργή Μίκη Θεοδωράκη για την επίσκεψη Μέρκελ. Το κείμενο του

91

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο  μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα σχολιάζοντας τόσο την στάση της ίδιας όσο και του Αλέξη Τσίπρα.

Για τον Πρωθυπουργό αναφέρει ότι είναι υποταγμένος στην πολιτική του Βερολίνου ενώ κάνει ειδική αναφορά στη λεηλασία του ενεργειακού πλούτου, την οποία συνδέει και με την επίσκεψη της Καγκελαρίου.

Αναλυτικά το κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη: «Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.

Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ