Ο Δήμος Κορινθίων στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την εκθεσιακή δραστηριότητα «Πελοπόννησος 2018»

81

Ο Δήμος Κορινθίων στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, την εκθεσιακή δραστηριότητα «Πελοπόννησος 2018», που έδωσε την δυνατότητα σε δυναμικές επιχειρήσεις, όχι μόνο του Ν. Κορινθίας αλλά και

ολόκληρης της Πελοποννήσου, να προβληθούν και να κλείσουν συμφωνίες συνεργασίας, μέσω των οποίων θα τους δοθεί η δυνατότητα να αυξήσουν την κερδοφορία τους, να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το κέντρο της Κορίνθου και τους χώρους της Έκθεσης από τις 3 έως και τις 7 Οκτωβρίου, στηρίζοντας συμπληρωματικά την τοπική οικονομία.

Ο Δήμος Κορινθίων πάντα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες, όχι μόνο συλλογικών φορέων όπως το Επιμελητήριο, αλλά και όσων προτείνουν εκδηλώσεις-δράσεις που προσελκύουν επισκέπτες σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου και αντίστοιχα δημιουργούν θετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία. Με σταθερά βήματα ο Δήμος αποκτά ταυτότητα, αυξάνει την επισκεψιμότητα του, αναδεικνύεται σε τουριστικό προορισμό και επίκεντρο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ