Χριστουγεννιάτικη η υποψηφιότητα Πελοπίδα Καλλίρη δίχως “χρίσμα “;;

93

Την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος  Δήμαρχος του Δήμου  Κορινθίων ανακοίνωσε πριν από λίγο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου  Πελοπίδας Καλλίρης. 

Μέσα σε εορταστικό κλίμα επέλεξε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Με γραπτή δήλωσή   εδώ γνωστοποιεί τη δημιουργία ανεξάρτητης;;;; παράταξης …δηλώνει μεν  την προσήλωσή του στο κόμμα της ΝΔ. , δίχως δε την αναμενόμενη στήριξη ή το λεγόμενο χρίσμα .

Ασφαλώς βέβαια θυμόμαστε την δήλωση  του Κ. Μητσοτάκη εδώ στην Κόρινθο , σχετικά με τα “χρίσματα” ότι “δεν θα δοθούν “στηρίγματα” , μέχρις στιγμής τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται.

Αλλά περί της Ν. δημοκρατίας πρόκειται , κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί τίποτα.

Γεγονός είναι πως η υποψηφιότητα Καλλίρη αλλάζει το αυτοδιοικητικό  τοπίο της Κορίνθου , πολλά  βέβαια θα κριθούν από το ψηφοδέλτιο που θ΄απαρτίσει , πόσο θα καταφέρει να πείσει τους νεοδημοκράτες πολίτες του δήμου , να τον ψηφίσουν έναντι του κ. Νανόπουλου  που συσπειρώνει το αντιπνευματικό  στοιχείο της Κορίνθου και πόσο θα επιτύχει  την διείσδυση σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα , εκτός των στενών ορίων της ΝΔ    , προκειμένου  ν΄αλιεύσει και διαφορετικού “χρώματος ¨ ψηφοφόρους μιας και ο Β. Νανόπουλος , αλλά κυρίως ο Α. Πνευματικός έχουν εισέλθει από τις προηγούμενες εκλογές σε αντίθετους πολιτικά χώρους δημιουργώντας “πολυμορφικούς” συνδυασμούς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ