Ο σύλλογος Ιδιωτικών υπαλλήλων N. Κορινθίας χαιρετίζει την 45η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

85

ΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος Ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Κορινθίας χαιρετίζει την 45η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες του εργαζομένου λαού και της νεολαίας από τον αταλάντευτο και διαρκή αγώνα ενάντια στη φασιστική αμερικανοΝΑΤΟική δικτατορία αλλά και η αλύγιστη στάση των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα στις φυλακές στα βασανιστήρια και τις εξορίες αποτελούν οδηγό και εμπνέουν τα σημερινά αγωνιστικά βήματα μας.

Τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ σε μια περίοδο που ο καπιταλισμός συνεχίζει να συνθλίβει κατακτήσεις και  δικαιώματα. Ενάντια στη βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της ΕΕ του ΝΑΤΟ του ΔΝΤ ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι ο δρόμος του αγώνα και της αντίστασης με σύνθημα “οι ανάγκες μας μπροστά και όχι τα κέρδη των λίγων”.

Να δυναμώσει ο διεκδικητικός αγώνας για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις στις κοινωνικές παροχές για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων. Απέναντι στις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που υπονομεύουν τους αγώνες που χτυπούν το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Όραμα μας και οδηγός είναι μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Σε αυτόν το δρόμο θα βαδίσουμε για την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας στις 28 Νοέμβρη.
                            
Εμείς έτσι τιμάμε τους νεκρούς μας.

Όλες και όλοι στην απεργιακή  συγκέντρωση στις 28/11 στα Περιβολάκια στις 10:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ