Ο Χρήστος Χασικίδης “αποστασιοποιήθηκε” από την ιστοσελίδα “Φίλοι Χρήστου Χασικίδη “αλλά…!!! -δείτε το βίντεο

212

Αποστάσεις κράτησε σήμερα ο καρδιολόγος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου Χρήστος Χασικίδης στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο και στην ραδιοφωνική του εκπομπή  στη Ηλέκτρα fm , για την νέα ιστοσελίδα που δημιούργησαν  στο  facebook “Φίλοι Χρήστου Χασικίδη “ που τον προτρέπουν να θέσει  υποψηφιότητα για δήμαρχος Κορινθίων .

Πιο συγκεκριμένα  χθες το βράδυ ο Νίκος Νικολόπουλος απο την ιστοσελίδα  “Πρώτη news Κορινθίας” επικοινώνησε με τον πρόεδρο Χρήστο Χασικίδη  , ρωτώντας τον ποια η σχέση του με την εν λόγω σελίδα και ποια η σκοπιμότητα της

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν γνώριζε τίποτε είχε πλήρη άγνοια , πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του , θα την έβλεπε και μετά θα έκανε την οποιαδήποτε δήλωση .

Σήμερα λοιπόν αφού την είδε  πήρε αποστάσεις από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα , λέγοντας πως δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να παίρνει αποφάσεις για εκείνον  λέγοντας χαρακτηριστικά ” Θα μιλήσω όταν το επιλέξω εγώ , σαν γιατρός έχω μάθει να κάνω υπομονή και να μιλάω την κατάλληλη στιγμή για τις προθέσεις μου. Δεν λειτουργώ υπό το βαρος καμίας πίεσης  ”

Στην συνέχεια δεν απάντησε αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά και δεν το απέκλεισε.ακούστε τη δήλωσε ο ίδιος. 

Αναμένουμε  λοιπόν την κατάλληλη  στιγμή  !!! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ