Παίζει τα ρέστα του λίγο πριν τις εκλογές ο Σταματόπουλος με την υδροδότηση του Κιάτου …αλλά τι δεν ξεχνούν οι δημότες!

93

Το «τερμάτισε» ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος! Πως να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση (θα διαβάσετε παρακάτω) που έβγαλαν από το δήμο, λίγους μόλις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές (ερχόμενο Μάιο) σε ότι αφορά την υδροδότηση του Κιάτου!!!

Μήπως υποτιμάει την νοημοσύνη των δημοτών ο Σταματόπουλος για ένα έργο το οποίο έλεγε ότι θα κάνει από την πρώτη κιόλας θητείας του στο Κιάτο; Τα χρόνια πέρασαν.

Ο Σταματόπουλος εξελέγη και για δεύτερη φορά δήμαρχος Σικυωνίων λέγοντας πάλι προεκλογικά ότι θα φέρει σύντομα το νερό από τη Στυμφαλία στο Κιάτο. Πέρασαν άλλα τέσσερα χρόνια και το έργο θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον ολοκληρωμένο.

Και έρχεται τον πέμπτο χρόνο (λίγους μήνες πριν τις εκλογές) και …βγάζει ανακοινώσεις!

Και τώρα περιμένει ο δήμαρχος ότι θα τον «χειροκροτήσουν» οι Σικυώνιοι για ένα έργο που θα έπρεπε να ήταν ήδη ολοκληρωμένο τόσα χρόνια;

Εκτός και αν θεώρησε σκόπιμο ο δήμαρχος το έργο να καθυστερήσει και να ανακοινωθεί, καθώς και ολοκληρωθεί, λίγο πριν τις εκλογές για να κερδίσει τα θετικά σχόλια και φυσικά την ψήφο των δημοτών! Επειδή στην πολιτική έχουμε δει να γίνονται πολλά όλα τα θεωρούμε πιθανά!

Γιατί όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν φρόντισαν να ολοκληρώσουν άλλα σημαντικά έργα για το δήμο!

ΔΕΝ βρήκε λύση ο δήμαρχος στο θέμα των σκουπιδιών που επι δικής του θητείας έκλεισε και ο ΧΥΤΑ στο Κιάτο!

ΔΕΝ βρέθηκε χώρος για την στάθμευση των οχημάτων στο Κιάτο που όταν κλείνει το λιμάνι γίνεται το αδιαχώρητο.

Αυτά και άλλα πολλά είναι που ΔΕΝ έκανε ο Σταματόπουλος και έρχεται τώρα με δηλώσεις για το θέμα του νερού νομίζοντας ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Για ένα έργο, το γράφουμε συνέχεια, το οποίο θα έπρεπε να ήταν ήδη ολοκληρωμένο εδώ και κάτι χρόνια! Εύστοχα έλεγε και ο π. αντιδήμαρχος Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος ότι: «Μετά από τόσα χρόνια ακόμα και το νερό από την Στυμφαλία να το είχαν αφήσει μόνο του θα έβρισκε το δρόμο προς το Κιάτο».

Επίσης τι να θυμηθούν οι Σικυώνιοι δήμαρχε; Ότι τόσα χρόνια που το Κιάτο και τα χωριά δεν έχουν πόσιμο νερό και ακόμα χειρότερα τα καλοκαίρια οι βρύσες στερεύουν εντελώς από νερό, η Κόρινθος (και γενικότερα όλος ο δήμος Κορινθίων) υδροδοτείται κανονικά από τη Στυμφαλία;

Σημαντική η υδροδότηση του Κιάτου και των χωριών αλλά δήμαρχε αυτό το έργο το «κάψατε» στις δύο πρώτες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν θα το χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά, όπως τουλάχιστον θα θέλατε, για  την επόμενη εκλογική σας αναμέτρηση. Ίσως θα έπρεπε να ζητήσετε και συγνώμη για την ταλαιπωρία των δημοτών όλα αυτά τα χρόνια που πίνουν εμφιαλωμένο νερό και η Κόρινθος απολάμβανε και εξακολουθεί να απολαμβάνει το νερό της Στυμφαλίας!

Κοιτάξτε δήμαρχε να δείτε τι θα πείτε στους Σικυώνιους για τα άλλα σημαντικά έργα που δεν έχετε κάνει στο Κιάτο και αφήστε το θέμα το νερού …στην ησυχία του!

Και κάτι τελευταίο! Το έργο της υδροδότησης ανακοινώθηκε εντός της εβδομάδας χωρίς να έχει ήδη ολοκληρωθεί! Να υποθέσουμε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί λίγο πριν τις εκλογές; …Λέμε τώρα!

Πηγή-korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ