Πανεπιστήμιο Πατρών: Καθηγητής Νευροχειρουργικής ο Κορίνθιος Κωνσταντίνος Κωνσταντογιάννης

210
Το Πανεπιστήμιο Πατρών εξέλεξε στη θέση του Καθηγητή Νευροχειρουργικής τον Κορίνθιο Κωνσταντίνο Κωνσταντογιάννη
Δείτε την ανάρτηση που εκανε στο facebook
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στην Κορίνθο. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 1984-1990. Ειδικεύθηκε στην Νευροχειρουργική στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών (Διευθυντής Ν. Παπαδάκης). Πήρε τον τίτλο ειδικότητας νευροχειρουργού το 1999 και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή το 2001. Στην συνέχεια εξειδικεύθηκε στον τομέα της λειτουργικής νευροχειρουργικής στο πανεπιστήμιο Umea, Sweden (2001-2) και στο πανεπιστήμιο British Columbia, Vancouver , Canada (2002-2003). Εργάστηκε σαν επιμελητής στο ΕΣΥ 2003-2007 και στην συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως επίκουρος καθηγητής 2007-2013, και έκτοτε ως αναπληρωτής καθηγητής.
Οι ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις του αφορούν την διαταραχή της κινητικότητας (δυστονίες, πάρκινσον) και το χρόνιο άλγος (νευραλγία τριδύμου).
Η κλινική του ενασχόληση καλύπτει παθήσεις νευρολογικές και παθήσεις της σπονδυλικής στήλης (ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές).
Είναι μέλος της εκδοτικής επιτροπής σε 5 διεθνή περιοδικά και μέλος της κριτικής επιτροπής αποδοχής άρθρων σε 7 διεθνή περιοδικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ