Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου ( Bίντεο)

87
Ï êïéíïâïõëåõôéêüò åêðñüóùðïò ôùí ÁÍÅË, ÁèáíÜóéïò Ðáðá÷ñéóôüðïõëïò, ìéëÜåé óôç óõíåäñßáóç ôçò ÏëïìÝëåéáò ôçò ÂïõëÞò ìå èÝìá çìåñçóßáò äéÜôáîçò "Åðåîåñãáóßá êáé åîÝôáóç ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí ãéá ôï ðëáßóéï áíáêåöáëáéïðïßçóçò ôùí ðéóôùôéêþí éäñõìÜôùí êáé Üëëåò äéáôÜîåéò ôïõ Õð. Ïéêïíïìéêþí", ÁèÞíá, ÓÜââáôï 31 Ïêôùâñßïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

«Θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα μου» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος  και υποστήριξε πως δεν θα ρίξει «ούτε σταγόνα λάδι στο μύλο της διαπλοκής», προσθέτοντας ότι γνωρίζει «ποιοι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές».

«Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

«Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις» πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α. «

Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην “Σχεδία”» είπε κλείνοντας.

madata gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ