Παραδοσιακή συνταγή από την Λευκάδα σας παρουσιάζουμε σήμερα, έτσι,  για να ξεφύγουμε και λίγο από το τηγάνισμα και να φτιάξουμε κάτι πολύ υγιεινό και διαφορετικό με μαριδάκια. Δοκιμάστε τη!

Υλικά για 8 άτομα

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 ποτήρι/-α, για το φύλλο
  • Ελαιόλαδο, 2 κουταλ. της σούπας, για το φύλλο
  • Ξύδι, 1 κουταλ. της σούπας, για το φύλλο
  • Αλάτι, 1 κουταλάκι/-α του γλυκού, για το φύλλο
  • Νερό, 1 ποτήρι/-α, χλιαρό, για το φύλλο

Για την γέμιση

 

Περισσότερα ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *