Ποιοι βουλευτές προσχωρούν στο κόμμα Μαρινάκη

94

Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει το βάπτισμα του πυρός για την δημιουργία του κόμματός του με ηχηρές μεταγραφές τους Ρένα Δούρου και Γιάνη Βαρουφάκη από τον Σύριζα, τους Τζαβάρα, Τραγάκη, Βαρβιτσιώτη, Γεωργιάδη από την ΝΔ, και γύρευε πόσους άλλους στη πορεία. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με αφορμή την παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρσία εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων και κυρίως κατά της κυβέρνησης με τέτοιο τρόπο που προλειαίνει το έδαφος για κάθοδό του στη πολιτική σκηνή της χώρας. Κι αυτό πριν τον προλάνει το κόμμα που ετοιμάζει ο Ιβαν Σαββίδης με αρχηγό τον οξυδερκή, τετραπέρατο Τζιτζικώστα.

Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον Πρωθυπουργό, Υπουργούς, την ΕΠΟ, Δημόσιους οργανισμούς, Υπουργεία αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο. Εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο Λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν Κυβερνητικό ανάγκη.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να κάνουν. Όσο και να το ξεφτιλίσουν, όσες νάρκες και να βάλουν στον δρόμο μας, όσες παγίδες κι αν στήσουν. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται.

 

Στο μεταξύ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπήρξε αντίδραση για τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού:

“Είναι εμφανής και κατανοητή η πίεση του κ. Μαρινάκη και του έμμισθου επικοινωνιακού του «στρατού» να φιλοτεχνήσουν το προσωπικό του προφίλ. Αντιλαμβανόμαστε γιατί το έχει ανάγκη, όχι όμως και το λόγο που επιθυμεί να συγκριθεί με τον κ. Σαββίδη.

Ίσως να μπορούσε να το κάνει αν τον ενδιέφερε κι εκείνον να επενδύσει στην ελληνική οικονομία.

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι και τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ