“Πορεία Ευθύνης”ο κ. Νανόπουλος ετοιμάζετε να υποδεχθεί τους πρόσφυγες με απόφαση Μητσοτάκη…με “ένοχη” σιωπή

91
Η δημοτική αρχή του κ. Νανόπουλου προετοιμάζετε να υποδεχθεί τους πρόσφυγες σε απαράδεκτες πρόχειρες εγκαταστάσεις, που δεν τιμούν την χώρα μας και τον πολιτισμό ενός σύγχρονου φιλόξενου κράτους, της Ελλάδας μας.
   Τεράστιες σκηνές για να αποθηκευτούν ψυχές ταλαιπωρημένες, χημικές τουαλέτες χωρίς άλλους χώρους υγιεινής, απουσία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δομών στοιχειώδους φιλοξενίας μικρών παιδιών πρόχειρα και βιαστικά δημιουργήθηκαν και πάλι μόνο στην Κόρινθο.
    Η νέα ´´Μόρια ´´ στην Κόρινθο είναι χειρότερη της πρώτης και οι αντιδράσεις των φιλοξενούμενων προσφύγων θα προκαλέσουν σίγουρα τεράστιες επιπτώσεις στην κοινωνία της Κορίνθου, στην ζωή όλων μας.
  Αυταρχικές αποφάσεις της κυβέρνησης χωρίς καμμία διαβούλευση με τον Δήμο και την Περιφέρεια. Η κυβέρνηση απαντά με ένα ιδιότυπο αυταρχισμό πετώντας στο καλάθι των αχρήστων ακόμα και την πρόσφατη συμφωνία για άμεση παραχώρηση του ποδοσφαιρικού  γηπέδου του πρώην στρατοπέδου στο Δήμο μας, που πετύχαμε εμείς ως δημοτική αρχή και το έχει ανάγκη η Κόρινθος.
  Η δημοτική αρχή του κ. Νανόπουλου δεν αντιδρά. Προσπαθεί να μην υπάρχουν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, υποβαθμίζοντας το θέμα ( θα φιλοξενηθούν 600 μόνο άτομα για δύο μήνες κλπ).
  Το 2012 θυμίζουμε ότι πρόσωπα που σήμερα σιωπούν, ξεσήκωσαν τον κόσμο ηγούμενοι τεραστίων αντιδράσεων. Τους θυμίζουμε επίσης ότι εμείς ως δημοτική αρχή αντιδρώντας εξαντλήσαμε όλα τα μέσα που διαθέταμε για να αποτρέψουμε την λειτουργία της κλειστής δομής ( φυλακής ).Δικαστική προσφυγή, καταγγελίες , κινητοποιήσεις, παραίτηση δημάρχου από την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ που τότε ήταν ισχυρό κυβερνητικό κόμμα , διακοπή υδροδότησης εγκαταστάσεων που οδήγησε σε μηνυτήρια αναφορά του κ. Δένδια σε βάρος του Δημάρχου και άλλα πολλά που με θεσμικούς φορείς του δήμου συναποφασίσαμε και  κάναμε.
   ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.
Περιμένοντας την συνάντηση με τον πρωθυπουργό !!!
Υ.Γ.  Σιωπούν και κάποιοι που έχουν αναλάβει έργα μέσα στο στρατόπεδο . Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ